Bli kvitt allergier med Lyd healing

by Monica Øien

This post is also available in: English (Engelsk)

Noen ganger kan jeg kjenne attraksjon til endel litt svevende sjeler. Jeg er klar over det. Det er en stemme i meg som drar meg videre, for å lete, utforske og fundere. Jeg kommer over denne David her for noen uker siden på Instagram. Det finnes en hel verden av underlige mennesker med inspirerende erfaringer. Jeg har møtt hundrevis av spennende «venner» på instagram. Jeg lærer, jeg vokser, jeg ser og jeg lytter også. Tusen takk til dere alle. Noen ganger føles det som om vi er en stor familie av sjeler med samme formål, nemlig å finne litt ut hva livet handler om.  

Her forleden møtte jeg David i Saltgrottene. David er en av mine «nyeste instagram venner». Jeg tok en telefon til ham og vi fikk en umiddelbar fin kontakt.

DSC_6774David Kennet er shaman og lyd healer. Han bruker stemmen sin, trommer, fløyte og tibetanske lydboller. Når han utfører en «seremoni» overfører han vibrasjoner til oss (sine kunder)som hjelper oss å oppnå dypere kontakt med hjertet og smelte bort begrensninger og hindringer.  I løpet av denne spesielle opplevelsen får hver og en av oss en personlig skreddersydd lyd healing. David guider oss også slik at vi kan nyttegjøre oss av teknikken etterpå.

Det siste året har jeg som mange av dere vet holdt på med chakraene. Det er en laaang reise. Når jeg tror jeg har skjønt det kommer det enda en ny utfordring og jeg føler jeg starter på scratch igjen. Jeg har dyp respekt for arbeidet med chakrane. Personlig er det det psykologiske og filosofiske aspektet som fascinerer meg med Chakra arbeidet. Det er så mye å lære – om våre indre prosesser. Chakraene er kanskje min vei-  mens David bruker sin metode. Nemlig lyd. Trommer. Glassboller. Stemmen sin. Instrumenter. Sin spirituelle kraft. Men også chakraene.

IMG_0567 2

Teacher Training with my teacher Lani Reagan

Vi fant hver vår matte og satte oss ned i et rom dekket med Himalayasalt. Salt på vegger, tak og gulv. David ga oss noen instrukser. Deretter ledet han oss gjennom de 7 chakraene med tilhørende lyder. Vi fikk beskjed om å skrive ned en følelse vi ikke trenger, for eks frykt, angst, usikkerhet el.l På en annen lapp skulle vi skrive ned noe vi ønsket mer av for eks, kjærlighet, sikkerhet, suksess, tro…

david

Nå kunne reisen starte. Vi legger oss ned, med pledd over. Det er behagelig å kjenne gulvet som er dekket med hundretusener år gammelt rensende Himalayasalt i grotten. David begynner healingrunden og spiller en unik tone til hver og en av oss. 

Q: Hva er en «Sjelslyd»?

Vår sjelslyd er vår autentiske stemme som er forbundet enten til hjerte og sjel eller som er totalt frakoblet. Når vår stemme er i balanse med vårt autentiske selv bærer den en tone av kjærlighet og medfølelse. En «åpen stemme» øker vibrasjonen i kroppens celler, bindevev og organer.

Q: Hva er en Sjaman?

En Sjaman (medisinmann/kvinne) har even  til å aktivere det helbredende potensiale som ligger i oss, enten fysisk, mentalt eller emosjonelt. Slik åpner vi oss og ser en ny virkelighet med ferre hindringer. Jeg er ikke formelt en sjaman, men flere sjamaner anerkjenner arbeidet jeg gjør som sjamansk. Jeg har lært i mer enn 20 år hvordan jeg skal fordype meg gjennom stemmen. Jeg føler jeg er mer en hjelper enn en sjaman. Det ligger mye kraft i å erkjenne at hver og en av oss er vår egen aller beste healer. Med litt hjelp og guiding kan vi alle huske hvordan vi kan selvheale oss.

DSC_6777Kroppen min vibrerte. Det føltes som en indre massasje. Deilig og flytende. Avslappende. Noen sovnet.

David healet oss og deretter ga han energi til det vi ønsket mer av. 90 minutter fløy avsted på et blunk og etter et dypt åndedrag, og tre seriøst dype OM´s var vi tilbake til hverdagen. 

Q: Hvorfor trenger folk lydterapi?

Hellige lyder hjelper oss å slappe av og det påvirker nervesystemet, slik blir det enklere å meditere. Det igjen bringer mer klarhet til vårt immunsystem, reduserer kortisol og øker endorfinene. Man kan bruke lydterapi for å løsne opp i spente følelser og påvirke underbevisstheten (omprogrammere html koden) slik at vi kan oppleve mer av det vi ønsker i livet.

Q: Hvem er dine klienter?

Mange med allergier trenger emosjonell/spirituell healing. Folk som kommer føler de er selv ansvarlige for eget liv, men mange ganger lagrer underbevisstheten følelser og tanker som ikke er i balanse med de ønskene man har i livet. Jeg tilbyr noen verktøy som bidrar til at underbevisstheten jobber med oss og ikke mot oss.

Q: Hvilke symptomer kan du helbrede?

Jeg healer ingen….det er kroppene selv som healer. Jeg jobber med folk, med folk med dyreallergier for eksempel, miljø allergier, matallergier, gluten, de blir bedre.

Q: Fortell meg om en du har hjulpet?

Jeg ble kontaktet av en kvinne med alvorlig glutenallergi. Etter en session på 45 minutter spiste hun gluten og tok en øl dagen etter. Hun var ikke lenger allergisk. Dette er 5 år siden og hun er fremdeles symptomfri.  En mann kom til meg fordi han ville slutte å røyke etter 30 år. Han sluttet dagen etter.

Q: Hva skal til for å bli lydhealer?

For allergi arbeidet er det viktig med en ernæringsutdannelse og en grunnleggende forståelse av av meridianer og akupressur. I tillegg bør du kunne massasje terapi og lyd terapi.

DSC_6768

David bruker muskel testing for å måle energi før og etter en session. Det var en dame i grotten som led av sterk sukker avhengighet. Hun var svak når han testet henne før healingen. Hun var veldig mye sterkere etterpå kunne jeg overvære.

Q: Hva skjedde med denne damen? 

Kvinnen med «Sugar Addiction»testet svakt før min «Shamanic Sound Journey».  Hun var mye sterkere etterpå noe som indikerer at kroppens helbredelsespotensiale våknet. Det er mange som forteller meg at de har klart å redusere sukkerinntak og sluttet å røyke etter en lyd healing.

IMG_0861

Så hva gjorde denne healingen for meg da? Følte jeg noe, ble noe bedre? Fikk jeg mer av det jeg ønsket?

Jeg var overraskende rolig etterpå. Jeg kunne nesten kjenne en medisinsk effekt av saltet i lungene fordi pusten fløt så mykt og godt. Kroppen var avslappet. Jeg var inspirert etter opplevelsen i de eksotiske grottene. Jeg følte nesten jeg hadde vært på en reise. Til ulike kulturer. Sameland og Peru, kanskje. Davids lyder fikk meg til å reise. Jeg hadde en pause. Og et tilstedeværende øyeblikk.

Ønsker du å følge David på instagram: @david_kennet

eller kontakte ham via hans nettside: www.soul-sounding.com

IMG_3578

Jeg jobber med å få David til Oslo og kommer til å informere i god tid for dere som ønsker en sound healing!

Beste hilsen

Monica

Du kan også like...

Leave a Comment