vær et medmenneske

by Monica Øien
Å være et medmenneske betyr for meg at man har evne til å vise at man bryr seg, engasjere seg og ha god vilje. Men også ha en vilje til å forandre det som er galt, til å lytte og til å se andre, til å tilgi og til å hjelpe.
Kirkens SOS har satt fokus på et ekstremt viktig felt ved å sette i gang en selvmordforebyggende kampanje. Jeg var så heldig å bli kontaktet av Global Yoga Trondheim som deltar i denne kampanjen og engasjerer folk fra right – left & center for å delta på dette viktige arbeidet. De fire jentene bak Global Yoga Tronheim er Beate Selmer, Ingrid Loe Holand, Johanne Karbøl og Kari-Anne Bains.
globalyoga
De kontaktet meg primært da de ønsket å ha meg som sponsor, noe jeg umiddelbart takket ja til. Organisasjonen jobber med et nullprofittprosjekt og driver med donasjonsbaserte yogaklasser til inntekt for ulike nasjonale og lokale veldedige organisasjoner og formål. Dette arbeidet står det stor respekt av og de har de siste ukene klart og engasjere så mange folk på instagram som deler bilder av ulike yoga posisjoner.
Yoga challengen, som de kaller den gir oppmerksomhet til Kirkens SOSs sin selvmordforebyggende kampanje og ved hvert tagget bilde med #BraNok2016 går 1NOK til Kirkens SOS!!
Jeg er imponert over kreativiteten og ikke minst pågang. Aldri har jeg sett så mye aktivitet på mine instagram konti som de siste ukene og jeg er både rørt og inspirert over å se så mange engasjerte mennesker.
Selvmord er et ømtålelig tema, og som jentene selv sier: Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe.
global-2
Så på tampen av denne kampanjen ber jeg dere som leser bloggen min kaste dere på å dele et bilde. Du kan selv velge om det skal være en yoga øvelse, en stretch, et bilde av naturen eller det du måtte ønske . Jeg har latt meg inspirere av alle andre og tolket litt fritt:
img_5705
Husk å bruke følgende tagg: #BraNok2016 og følge deres sponsorer og venner, her er en liste du kan klippe ut og lime inn i din bildetekst:
Presentert av: @globalyoga.trondheim

Sponsorer:  @runandrelax @inmotionjewelry @mala_mania @passion_for_yoga

@merethe.gronbech.yoga and @trondheimkajakk

Flere tagger:

#BraNok2016 #kirkenssos #kirkensbymisjon #kirkensbymisjontrondheim
#globalyogatrondheim
#yogachallenge #igyogachallenge #septemberyogachallenge
#septemberchallenge #sisterhood
#charity #charityyoga #trondheimyogisforcharity
Stor klem fra meg,
Monica
Mine yogaklær på bildene er fra Casall Norge 

Du kan også like...

Leave a Comment