Lag Oppfriskende kroppsspray

by Monica Øien

Jeg vet at mange av dere har fulgt mitt eventyr i California og jeg føler vel til en viss grad at jeg har klart å ta med meg noen av trendene hjem, og glede meg over nyvunnen kunnskap. Oljene er en da dem. Jeg ble for alvor interessert i oljer da jeg studerte Chakraene og healing fordi de viste seg å lette arbeidet og faktisk avlede tanker der det fantes stress og angst. Men oljer har så mange flere bruksområder enn healing og duft. Derfor har jeg satt sammen et kurs der jeg har lyst til å dele litt om den kunnskapen jeg har om oljer.

For eksempel om hvordan du kan benytte dem i rengjøring, matlaging og i skjønnhetsrutiner. Om du er interessert i å bli med på en liten workshop kan du sjekke ut linken her (til mitt nye treningsstudio som åpner denne høsten… et ydmykt Jippi) www.corebalance.no – det er fremdeles noen plasser igjen.

Jeg vil snakke litt om oljene, men dette er også et praktisk kurs der jeg deler noen hemmeligheter på hvordan lage ulike sprayer, du får flaske og etiketter og tilgang til mitt skatteskrin… jeg har mange spesielle oljer:-)

Her deler jeg en liten enkel variant av en «body spray» som er oppfriskende og passer perfekt på morgen, før trening og ellers i hverdagen når du trenger en boost.

Dette trenger du:

  • glassflaske på 30 ml
  • 4 dråper lemongrass
  • 2 dråper lavendel
  • 2 dråper sitron
  • 1 dråper peppermynte

Jeg pleier å bruke destillert vann, eller koke og avkjøle, og så mikse inn oljene. Rist flasken godt. Så finner jeg en etikett og skriver på lappen innholdet. Så er det bare å spraye løs. Om du vil bevare lukten lengst mulig kan du sette flasken i kjøleskapet.

Det er jammen meg ikke enkelt å finne et spennende utvalg av glass sprayflasker her hjemme, men du kan sjekke litt rundt på Åhlens, Kitchen og Granitt. Men jeg fant denne:

http://www.clasohlson.com/no/Sprayflaske

Om du ønsker å bestille oljer fra Doterra kan du klikke her http://mydoterra.com/corebalance1 og om du vil bruke min ID 4809131 så får du 25% rabatt.

Og om du ikke orker å lage selv men vil bestille kan du sjekke min ferdige yoga sprayer fra www.inmotionessentials.com

Lykke til da,

Hilsen Monica

 

Du kan også like...

2 comments

Marie 29. august 2017 - 08:13

Så flott oppskrift! Har nettopp bestilt meg oljer og kjøpt små sprayflasker, men de er av plastikk… Er det helt no go med plast?
Ha en fin dag ?

Reply
Monica Øien 4. september 2017 - 11:45

Jeg leter selv etter gode flasker av glass her hjemme og skal sjekke ut granitt i dag, helt glass, fordi oljene er for konsentrerte og plast blir ødelagt…..Lykke til da

Reply

Leave a Comment