Bodyblast – ikke lur deg selv

by Monica Øien

Jeg sliter med å finne steder og trene i Oslo for tiden. Så det er helt på sin plass at jeg åpner et nytt studio nå. Det er ikke bare enkelt å komme hjem fra treningsmetropolen California hvor hver dag var en lekende lett inspirerende treningslekeplass. Jeg tuller ikke. Jeg gledet meg til hver eneste dag med trening.

Jeg setter stadig sammen nye sekvenser og klasse og her kommer en liten runde med miniband. Du kan jo teste om det funker for deg. Har du ikke miniband kan du knytte en strikk.

Jeg kjører som alltid maaange repetisjoner når jeg jobber slik for å få den dype kontkaten, du vet selv når du får tak på musklene – så det er smart å ikke lure seg selv… en grei kjøre regel er å fortsette ca 10 reps til når du kjenner musklene jobber…

Øvelse 1: Stående kick bak, bøy litt i ståbenet og pulse inn og ut, men kom aldri i hvile posisjon.

 

Øvelse 2: Cardio sidegange. Fra stående til bøyde knær mens du går ut til siden. 25-30 hver vei, eller mer.

Øvelse 3: Kick foran og bak. Hold foten hele veien litt ut fra kroppen og pendle den foran deg og bak deg, 25 reps. Husk å engasjerer magen og senke skuldrene.

Øvelse 4: Statisk knebøy med side knesving. Inn og ut og avslutt med små pulser! Make it Burn!!!

Øvelse 5: Gå på tur med strikken, men la benet overdrive ut og til siden. Gå gjerne opp og ned en bakke!! Ikke gi deg før du kjenner det!

Lykke til, det hjelper ofte med et smil

 

Beste hilsen Monica

PS jumpsuit «mystic print» fra Casall Norge – jeg er ambassadør. mala på hånden har jeg laget selv

Du kan også like...

Leave a Comment