Online trening med meg i sommer

by Monica Øien

De siste månedene har jeg jobbet med å systematisere mange av klassene jeg til stadighet jobber med for å få dem samlet inn i et nytt online senter. Hele den fine gjengen min fra Core Balance er med og sammen med oss kan du få til din daglige Core Sculpt eller /og Yoga praksis. Vi har gjort det enkelt fordi jeg vet at det finnes så mye trening som ligger på nett og man kan jammen bli litt forvirret.

Tanken min er at du velger deg en klasse som passer på tid, og gjør denne samme klassen i opp mot 10 dager. Slik starter du skulptureringen din. Når denne 10 dagers perioden er over begynner du på neste film. Du kan gjerne legge inn en pausedag om du føler for det.

Utstyr du trenger er kun en matte, et par drikkeflasker som fungerer som vekter, og etterhvert når du blir sterkere kan du kjøpe deg vektmansjetter på 1 kg. Her er en eksklusiv rabattkode fra Casall som gir deg 20% rabatt på alt utstyr i nettbutikken: CoreBalance

Yoga med Tatsiana vil utfordre hele deg

Pilates og Core Sculpt med Madeline former kroppen

Yoga og Core Sculpt med Alette er kreativt og utfordrende

Core Sculpt og Yin med Navreet kjennes i hele kroppen

Pilates med Line er dypt og godt for hele kroppen, og Yin gir deg en pause

Her melder du deg inn, det koster 250 kr for en måned, og det er ingen bindingstid:

www.corebalance.no/online

Lykke til med din trening og meld meg gjerne for spørsmål!

Beste hilsen Monica

Du kan også like...

Leave a Comment