min egen drømmecashmere til trening

by Monica Øien

Jeg er en skikkelig frysepinne, og har nå i så mange år drømt om noe varmt til etter trening og mellom slagene. For 4 år siden fikk jeg tegnet og laget opp en liten deilig cashmere wrap, men den ble for dyr til å produsere. Så dro jeg som dere vet til California og hadde det varmt og godt et år. Så kom jeg hjem igjen – og med den bikkjekalde vinteren som var fikk jeg fart på meg og laget et cashmere sett.

Med Logo på, skikkelig stolt!!

Jeg har gjort dette samarbeidet med skredderfirma Leslies ved Anette og Leslie, de har lang fartstid i bransjen og det er føltes trygt og ikke minst vet jeg at de leverer kvalitet! Her er Celine i ført settet i fargen muldvarp:

Jakken finnes i to størrelsen en S/M og en M/L og knytingen skjer gjennom et lite hull i siden – så bak ryggen og knyttes foran

Settet passer perfekt både før og etter trening. Det er passe vidde i buksene til å trekke over, og wrapen er loose elegant nok til å faktisk kunne se ganske ålreit ut etter en økt om du plutselig måtte rekke et og annet møte. Slik dagene mine er. Uten å fryse.

Buksen kommer i tre størrelser S -M og L, og den har en fin linning med snor inni, ben er rette og den sitter løst og godt på

Siden dette er så kostbart å produsere turde jeg ikke satse for stort på den første bestillingen, men jeg tror folk liker dem, fordi nå må jeg bestille nytt. Jeg leker med disse fargene:

Mørkeblå, kornblå, melert brun og melert grå. Hva liker du?

Hva synes du?

Vi møter vinteren nå med varme plagg!!

Som med all cashmere og ull kan denne nuppe,og særlig når den møter tekniske klær slik vi bruker den på treningsstudio. derfor er det særdeles viktig å følge vaskeansvisningene som er sydd inn. Neste uke er cashmere leggvarmere også på plass, de finnes i sort og muldvarp!

Prisene er:

Wrap: 1800 kr

Bukse: 1900 kr

Leggings: 1200 kr

Jeg blir superglad for feedback!!

Klem fra Monica

Produktene selges på studio på www.corebalance.no

Foto: www.maxbarel.com

NB: egenreklame

Du kan også like...

4 comments

Maylen 20. november 2018 - 22:57

Liker veldig muldvarp brun, og seff mørk blå. Så veldig fint ut, fryser også mye, jeg er normslt en medium. Har du det nå?

Reply
Monica Øien 23. november 2018 - 00:04

Jeg har en bukse igjen i muldvarp… du får maile meg; monica@corebalance.no

Reply
Bergljot lund 21. november 2018 - 03:01

Kjempefine! Er de ikke varme og trene i da? Jeg har lyst på disse! Kanskje jeg bestiller meg til julegave til meg selv!

Reply
Monica Øien 23. november 2018 - 00:03

Takk! De er til å ta på etter trening og mellom slagene:-)

Reply

Leave a Comment