The power of NOW – 30 % julerabatt

by Monica Øien

Hei fra meg i California. Jeg koser meg med anerledes jul, tegner på mange nye styles på tegneblokken og er skikkelig inspirert av The Cali Mojo!!

img_6220

Jeg ønsker å gi dere alle et lite jule tilbud når dere handler i nettbutikken min her:

www.inmotionessentials.com

Bruk KODEN – jul – og dere får 30 % rabatt på alle varer UTENOM bestillingsvarer og FIGHTER (som er ren charity!!

Så en liten hjertefølt tanke fra meg:

Stopp opp et lite øyeblikk og se dine kjære, veien er like viktig som målet i julerushet. Det er så lett å bare kave mot et mål i stedet for å være her og nå!! Pust inn kraft og la sansene dine være åpne for julens deilige dufter, musikken og alt det gode som skal forberedes og gjøres og senere inntas. Jeg minner også meg selv på å legge merke til høytiden og ikke slite meg gjennom den, å bare komme i mål.

img_4514

En julegave med mening

Solen vil snart snu nå  – selvom jeg er her på en gullkyst av vekslende rosa og oransje solnedganger er det mørkere også her! Men vi ser lysere tider i møte, men ikke for å rushe oss mot sommeren, men for å være her, også i endringen.

img_4745

Drømmealven minner deg på dine drømmer og lytte til hjerte

 

Denne julen skal jeg gi noe tilbake og hjelpe de som trenger det mest, nemlig de hjemløse. Det er så altfor mange som bor på gaten og ikke har et sted å gå for å få et varmt julemåltid. Jeg gleder meg til å kunne være der for noen som trenger det!!

Fredelig adventstid og klem til alle dere flotte sjeler,

Monica

Du kan også like...

Leave a Comment