Ny Digg Feelgood Spilleliste

by Monica Øien

Det er desember alt, og snart jul og kanskje desto bedre grunn til å dagdrømme litt og fylle på med inspirerende musikk for å vekke sanser i kulda. Musikk er så viktig, når jeg trener og kjører bil og lager mat. Denne listen funker til alt og jeg har fått god hjelp fra min sønn Max på 20 som har skikkelig sansen. Slik musikkverden er blitt nå hadde jeg aldri klart å lage spillelister med så fengende rytmer uten hans hjelp. Spesielt har jeg forelsket meg i Finnebassen og Zhu!!! Jeg digger låtene og håper du liker dem også!:

finne

Bildet er fra www.housebloggen.no

zhu

Bildet er lånt fra http://www.youredm.com

 

Her er månedens spilleliste!!

 1. Palm of my Hand – Zhu
 2. Deep Down Inside (Original) – Prohibsound
 3. Girls Like (feat. Zara Larsson) – Tine Tempah
 4. In the Morning – Zhu
 5. Don´t (Don Diablo Remix) – Ed Sheeran
 6. Do it Right – Martin Solveig, Tkay Maidza
 7. Secret Weapon – Zhu
 8. BURNITUP! (feat. Missy Elliot)
 9. Let em Think About It – Ida Corr, Fedde Le Grand
 10. Sugar (Lost King Remix) – Wild Culture, Karmin
 11. Satisfaction – Anna Lunoe
 12. When A Fire Starts to Burn – Disclosure
 13. If you Only Knew – Finnebassen
 14. Almost Home (feat. Damien Jur) -Moby
 15. Angel – Sarah McLachlan

Siste låten er en av mine favoritter, og jeg har vært så heldig å intervjue Sarah i en rekke anledninger fort TV2, jeg liker alltid å avslutte en økt med en sang som rører hjertet mitt. Det gjør begge disse to siste låtene!!

tidal

Fra www.play.google.com

 

Håper du synes listen er digg, KOS deg!!

img_9055

 

Klem fra Monica

NB: Dette er et ikke sponset innlegg!!

Du kan også like...

Leave a Comment