LIVE Bodysculpting fra California

by Monica Øien

Nå har jeg jobbet med Bodysculpting konseptet i ganske mange år. Først var det oppover bakker og jeg kjente det var en tung og ensom jobb å få folk på timene. De skjønte ikke helt hva det dreide seg om. Hva slags trening det var.

Med mange år standhaftig jobbing og tro på at det skulle gå, samt et helt fantastisk team som holder fortet i Oslo mens jeg er her i California – så har det på sett og vis løsnet. Jeg har over 40 ulike klasser i dag og jobber stadig med nye. Treningen krever at man er tro hele veien mot konseptet slik at det ikke sklir ut.

del 2 12

Å være team betyr alt når man skal levere….

Treningen er genial fordi den jobber dypt og skånsomt, har mange overraskende og lekne vridninger, det blir aldri kjedelig og folk merker så gode resultater når det gjelder styrke og fleksibilitet. Treningen fremmer ungdommen i deg, musikken og gleden ved å trene stimulerer humøret ditt.

Men nå skal jeg altså få lage LIVE sendinger herfra i California. I dag testet vi ut  klassen og det er helt klart et par forbedringer som må til før vi kjører LIVE på torsdag 22.9 kl 17.00.

img_6077

LIVE fra California

Hjemme i Oslo er det Navreet og Elisa som er der med dere og tar imot sendingen.

Jeg er superspent og håper å «se» deg snart. Det gir energi å få dele det jeg brenner sånn for, og jeg er evig takknemlig for at dere liker treningen.

Spent, litt smånervøs men utrolig inspirert og glad for å treffe dere via SPACE!!!

img_6078

Ny Bodysculpting klasse med Casall ring

Sees på torsdag for dere som er i Oslo og kan og vil

Vil du lese mer om Bodysculpting kan du klikke inn her:

Hollywoodtrenden – bodysculpting

 

MoveGood, LiveGood & FeelGood

Klem fra Monica

Klær er fra Casall, det er også HIT ringen vi skal bruke fremover:-)

Du kan også like...

Leave a Comment