Hollywoodtrenden – bodysculpting

by Monica Øien

Bodysculpting klassene er spesialdesignet av meg for å kunne påvirke og forme kroppen din. Vi benytter øvelser fra pilates, yoga, styrketrening og henter inspirasjon fra blant annet Tracy Andersons metode. Jeg har moderert, lagt til eller endret bevegelsene for å gjøre dem unike i dette konseptet. For eksempel kan du oppleve å kjenne igjen en pilates benøvelse i sin struktur, men at den har flere repetisjoner, eller at jeg benytter vektmansjetter, du vil kanskje også registrere en endret vinkel.

Klassene har en ganske stram struktur. Jeg har brukt mange år på å sette sammen disse klassene og har lang erfaring med kunders opplevelse av resultater. Mål mitt er at du som trener med meg, enten live eller via webtrening skal være fornøyde, føle deg sterke og merke synlige endringer. Det krever innsats, kontinuitet og ikke minst kvalitetstrening som du vil få med bodysculpting.

For å oppnå synlige endringer på kroppen er det lurt å utfordre deg selv til å trene bodysculpting minst 2-3 ganger i uken. Du blir ikke særlig støl, men du vil føle at hele kroppen har blitt gjennomarbeidet. Etter en endt klasse føler du deg litt strammere. Det oppleves ganske tungt de første gangene, men mestringen og styrken kommer fort, og således også resultatene.

Når man har kjørt programserien i opptil 6 uker, er det viktig å begynne på en ny klasse. Musklene våre er late og trenger stadig å gjøre nye rotasjoner for å vekke dem igjen. Variasjon er et nøkkelord i bodysculpting fordi jeg ønsker at du skal føle deg inspirert og kontinuitet er mitt overliggende mål.

Jeg har i mange år undervist alt fra bodywork, pilates og reformer klasser i tillegg til å jobbe med klassisk styrke med vekter. Min personlige erfaring er at bodysculptingklassene er de absolutt mest krevende å undervise. Men de er også de aller morsomste. Jeg har som mål å skape en opplevelse for deg når du trener, jeg smiler mye, og prøver å spre positiv energi ut til deg. Jeg ønsker at du skal føle denne unike forbindelsen med hode, kropp og hjerte. Jeg vil at du skal forstå hvilken kraft det ligger i vår core og at mye av grunnstyrken kommer derfra.

Klem fra Monica

Bilde 1

Litt Hollywood glam er lov når man trener

IMG_3013

Fra en klasse

Du kan også like...

1 comment

Leave a Comment