Tracy Anderson og jeg

by Monica Øien

Weekend med Tracy Anderson i LA

Opp igjennom årene har jeg vært så heldig å få trene med Hollywood Star instruktøren Tracy Anderson. Hun har mange kjente navn på sin liste, Gwyneth Palthrow, Madonna, Kate Hudson, Jennifer Lopez bare for kjapt å nevne noen. Den lille snertne damen på 41 år fascinerer meg, både hennes utstråling, personlighet og kunnskap. I tenårene ville hun bli danser, men fikk avslag på diverse skoler fordi hun var for lubben. Hun har hele sitt unge liv «slitt» med vekten og for 10-12 år siden startet hun å bygge metoden som jeg har jobbet med og lært de siste 8 årene. Hun hevder at alle kan få en dansers kropp, det gjelder bare å jobbe riktig med musklene. Hennes opplegg består av 30 minutters dance cardio etterfulgt av bodytoning bevegelser slik at armer, rumpe og mage får kjørt seg.

Sist jeg møtte henne i Los Angeles kunne hun innrømme at etter at hun fylte 40 ble det vanskeligere å holde vekten. Og jeg er så enig. Jeg kan ikke lengre skeie ut med en flaske vin i helgene uten å se at vekten har gått opp en eller to kg. Jeg kan drikke et glass vin og holde meg i sjakk, men ikke fire. Sånn er det blitt, og kanskje etter at jeg fikk barn igjen for noen år siden er det blitt enda mer tydelig.

Tracy er folkelig, jordet, snill og medelsom. Hun bryr seg virkelig om alle damene som trener med henne og som kommer langveisfra for å tilbringe helgen med henne i LA. Klart hun har businessteft, men hun sitter ned på gulvet og prater med oss, stiller spørsmål og deler. Selvsagt gjorde vi rumpeøvelser så det holdt, og jeg er sikker på at alle jentene som var der kunne vri tshirten etter 60 minutters high intensive dance med Tracy. Hun folkeliggjør svetten og si med et smil at «we are pretty disgusting..».
Hun er liten, tipper 160 cm på strømpelesten og uten et gram fett på kroppen. Hun leder oss gjennom kurset og avslutter usjenert den siste økten i bare sport BH-en og tights. Helt glam og passe Hollywood. Jeg personlig elsker å kle meg fint under treningen og bruker masse tid på å planlegge klær som passer sammen. Vi har fremdeles litt å lære av trendene i Hollywood. Jeg drar jevnt over til USA og møter Tracy og vi er i dialog om å få henne på workshop hos meg på The Room i Oslo. Da kunne mange flere enn meg fått en deilig dose rosa dance glam og virkelig kjent at det å trene er kjempe feelgood gøy!!

Jeg har latt meg inspirere av Tracy de siste 5 årene mens jeg har bygget opp mine unike bodysculpting klasser som du kan lese mer om under her.

Klem fra Monica

Tracy Anderson og jeg

Tracy Anderson og jeg

FullSizeRender (2)

Tracy Anderson weekend i LA

Du kan også like...

1 comment

Leave a Comment