Bootywork på Barry`s Bootycamp

by Monica Øien

Med lettere motstand og litt nerver rusler jeg da ned i dag morges kl 08 i regi av Elisa Røtteruds Bootyliocious arrangement.

elisa2

Inspirerende og lekne Elisa drar meg med på mye moro

Hun jobber for Bjørn Borg og samler skikkelig bra treningsfolk til den ene inspirasjonsdagen etter den andre. Først ute var vi hos meg på The Room og gjorde bodysculpting, les mer om det her:

https://monicaoien.no/2016/03/08/bodysculpting-jane-fonda/

Vel, Barrys har stått på  min «test» liste en stund nå så det var på tide at jeg fikk stabla bena ned dit. PT Liz kjørte en skikkelig «buttwork class» så svetten sto. Jeg hadde glemt sports – BH og kunne hehe (heldigvis) ta det litt rolig på mølla, men like fullt, det dirret godt i rumpe og lår.

mon inne

Føler meg alltid litt macho med store vekter….

styrke

Sidelunges med vekter

Konseptet er genialt, og lavterksel i mine øyne, det passer for alle og tiden flyr, og jeg opplever en slik boost som mye mer spennende enn å stå inne på et studio å løfte vekter… Min sønn Max var med for å ta litt bilder underveis og fikk kjørt seg og jeg er sikker på at det vil merkes i ben imorgen også hos ham. Men han som er 20 år og ung synes dette var gøy og mye morsommere enn å stå å løfte alene.

FullSizeRender

Tøft kjør i en time

 

Opplegget er slik: man kjører dobbelt – en gjeng jobber med muskelarbeid og en gjeng jobber cardio på mølla, slik veksler vi og bytter plass med 5 til 8 minutters intervaller. Dette gjør at tiden flyr og du vet ikke helt hva som skjer før klassen plutselig er over, du dirrer og svetter og er superstolt for å ha gjennomført.

selfie

«JobbePÅ» Stine Hartmann tar selfies og snap-ies..

Elisabeth er noe for seg selv med hotpants og kraftstemme- hun skuler over salen og får med seg alt, jeg følte jeg måtte forklare den manglende sportsBH- en. Men den unnskyldningen kan jeg ikke komme med to ganger, og heller ikke du for nå vet du hva som kommer..

liz

BootyLIZiuos med tøffe PT-Liz

 

gjeng

Velfortjent proteinjuice etter endt svetteøkt

Takk for en superdeilig start på dagen Elisa, du vet å skape stemning og varte oss opp med juicer og klemmer og ditt herlig smittende energiske vesen. Love You – Bodysculpting partner. Les mer om Elisas eventyr og morsomme sprell her:

www.elisarotterud.no

Og til slutt en liten chill&relax pose fra Elisa:

elisa juice

Tar en pause juice nå…. og slapper litt av

Takk for meg Barrys, Elisa & Liz

ChallengeGood, SweatGood & FeelGood

Monica

Foto: Max Øien Barel @maxbarelphoto

Du kan også like...

Leave a Comment