Bli sommerklar og tren gratis hver dag i 30 dager

by Monica Øien

Min drøm er at alle som trener med meg skal få sånn dilla at de (dere) vil ha dette hver dag, 7 dager i uken. Med pauser kun når du enten er syk eller føler at du virkelig trenger en dag med hvile. Jeg mener trening med bodysculpting og stretching gir deg sunn rygg, god holdning, fastere figur og faktisk også restitusjon. Mange av mine «kollegaer» innenfor Tracy Anderson verden der ute har opparbeidet seg denne vanen.

Men vi er liksom ikke helt der enda, de fleste tenker at 3 dager er superbra innsats, mange jeg jobber med er på 5 dager, men nå utfordrer jeg DEG altså i hele juni til å trene hver eneste dag!!

Denne klassen er den første i en serie på 3 klasser, alle er like under 40 minutter. Første uken er deg jeg som leder, neste uke er det Alette, og siste uken er det Navreet. Tonje har laget en deilig yogastretch som kommer senere. Alle disse jentene er Bodysculpting instruktører.

kk2

Bli med å trene hver dag i juni!

Opplegget har jeg satt sammen med mine spreke Bodysculpting kollegaer og webtrening (online workout) der du skal følge den første filmer i 10 dager. Jeg lanserer film 1 i dag den 1 juni. De påfølgende klassene kommer 10 og 20 juni.

Så kjør film her under, den tar deg 38 minutter. Finn en fast tid i døgnet og bare gjør det. Jeg lover deg at du vil kjenne at treningen virker. Klikk her for å trene:

Når du er ferdig med filmen har jeg også valgt ut en restitusjonsfilm til deg som du kan kose deg med som belønning etter endt Bodysculpting. Husk at denne investerte tiden i deg selv er din «metime – litt senere lanserer jeg også en konkurranse der jeg vil oppfordre deg til å dele bilder på instagram, så følg med.

Under bilde finner du din restitusjonsfilm med min partner og master instruktør Rikke Schillinger

IMG_1861

Rikke strekker deg myk etter treningen

Klikk her:

Så til slutt vil jeg gi deg et supert tilbud i webtrening der du kan trene første måneden gratis. Det kan jo hende du blir litt hekta etter juni utfordringen og vil trene mer? Du får første måned gratis, men du må registrere deg med 1 kr. Denne kronen får du tilbake dersom du ikke vil fortsette å trene med webtrening mer enn en mnd. Her kan du også loggføre all trening du foretar deg og krysse av for hver endt klasse.

Klikk her for å melde deg inn:

www.webtrening.no

Da ønsker jeg deg lykke til og håper du vil dele bilder på instagram med denne taggen #webtreningsommerklar – i løpet av perioden lanserer vi endel konkurranser der du kan vinne flotte premier, så her er det bare til å kjøre på!!

@webtrening @kk-nett

MoveGood, EveryDayGood & FeelGood

Monica

Foto: Max Øien Barel @maxbarelphoto

Du kan også like...

1 comment

Leave a Comment