Copenhagen Fashionweek 2016

by Monica Øien

Jeg har aldri følt meg så liten som da jeg var på Copehagen fashionweek forrige uke. Her kom jeg for første gang i mitt liv til en motemesse med en liten trillekoffert full av armbånd, strandeffekter og sand. Vel hadde puttet oppi en bunke med strategiske businesskort også. Jeg kom inn til disse enorme lokalene og rundt meg flashet «hightech» stands med egne drinkebarer, fremvisere, discokuler, tepper og noen med egne matbarer.
Hva jeg hadde var et bord på 1.20 cm som så ut til å ramle ned om jeg la noe på det. Her måtte strakstiltak til og jeg stormet bort til innredningsavdelingen og fikk leiet meg et 3 meter langt bord – to stoler og siden fikk jeg shoppet strandeffekter i form av palmer og kaktuser. Så da var jeg klar til å bygge min lille nisje stand.

Jeg synes det var både krevende, nesten litt flaut og ubehagelig å stå der i starten. Men jeg hadde fått leid meg inn hos noen danske som gjør stor suksess om dagen som heter The Rubz. De ble nærmest som en famile og hentet kaffe og formidlet kontakter. De inviterte meg med på diverse coctails og middager og var mer enn gjestfrie, men jeg jobbet – dro på hotellet, spiste trente og sov.
Det var lange dager som krevde mer enn bare en arbeidsinnsats. Det er rart når man står der og eksponerer det man har skapt til en hel moteverden.

Det endte ikke så verst og de som skjønte mitt filantropiske konsept viste stor interesse. Inmotion Essentials er ikke bare et fashion produkt, det er en hel livsstil som man må forstå og verdsette.
Man må ønske tilhørighet til budskapet og tro på kraften og elske veldedigheten.

Jeg kom til messen ganske liten og redd og dro hjem litt lettet da jeg følte jeg hadde møtt noen mennesker som ville jobbe med smykkene mine. I Sverige og i Spania, med oppstart på Ibiza. Så får vi se hvordan det
går. Jeg har ikke store forventninger og beveger meg langsomt.

Nå fikk jeg akkurat telefon fra den spanske agenten som skal dra på salgsturne med sommerkolleksjonen 2016 allerede i mars.

Inntil det senker jeg skuldrene og prøver å være litt snill med meg selv og si at jeg har skapt noe bra og at jeg har blitt en erfaring rikere, bare det er verdt reisen.

Klem fra Monica

IMG_8032 IMG_8047 IMG_8050 IMG_8059 IMG_8087 IMG_8093 IMG_8018 IMG_8020 IMG_8019 IMG_8042

Du kan også like...

Leave a Comment