Inmotion har laget Rosa Sløyfe armbåndet i år

by Monica Øien

Det oppleves urettferdig når noen blir alvorlig syke! Da min smykkekollega Cathrine Krogh Eckmann var så ufattelig uheldig å få den aller verste sorten av brystkreft bestemte hun seg der og da for at vi skulle lage Rosa Sløyfe. Det er nå gått 1 år og 10 måneder og Cathrine var tross alt heldig. Armbåndet vårt ble lagt for salg den uken og har de karakteristisk 10 knutene Inmotion Essential har hatt som signatur siden oppstarten i 2014.

Jeg fikk bli med Cathrine under cellegiften. Det var fint å gå inn i dette, det er så lett at vi unngår det som er vondt og skremmende. Jeg tenker som et godt livssmotto at man forsøker å møte det som er vanskelig, det er en form for informasjon til oss, for ved å unngå det som føles smertefullt tror jeg at vi unngår selve kjernen til vekst og nestekjærlighet.

Armbåndet er lagt ut for salg og all inntekt donerer vi til brystkreftforeningen. Du kan kjøper armbåndet her og det koster 100 kr.

Rosa sløyfe-armbånd med ekte sølvsløyfe

 

Da Cathrine ble syk laget barna og hennes familie verdens vakreste kjærlighetserklæring. Kanskje du vil ta deg tid til å se, lytte og berøre, og kanskje sende en varm hilsen til en du tror trenger dette akkurat i dag!! Livet går veldig fort, vi er sårbare – men vi trenger stadig en påminnelse om å stoppe opp litt og se våre nærmeste!

Beste hilsen

Monica

PS jeg har ikke armbåndet til salgs på min egen nettbutikk Inmotion, så dere som ønsker å kjøpe det og støtte Rosa sløyfe må gå inn på linken over.

Du kan også like...

Leave a Comment