Sol, sjokkbad, plankton og ungdom

by Monica Øien

Fillerina, året begynte egentlig strålende godt men så kom influensaen. Jeg tenkte at den der biter ikke på meg. Fordi jeg gjør endel tiltak for å styrke immunforsvaret. Men med en 7 åring i hus er jo sjansen der. Så vi gikk ned for telling, en etter en, og det har vart og rukket.

Jeg elsker å bade. Men jeg bader stort sett ikke når det er kaldere enn 22 grader. Jeg orker det ikke. I dag morges var jeg på et fantastisk Biotherm event. Hjelpes, det er sånne opplevelser som gjør meg stolt (til tross for badefeigheten) å være fra kalde nord.

Nå hadde jeg faktisk kanskje hoppet uti, jeg er svømmer av natur og etter en superhet seanse i badstuen er du likevel så godt oppvarmet at et friskt bad gir adrenalin og lykkeboost. Men jeg healer meg fremdeles etter influensa…. så verdens beste unnskyldning til å ikke sjokkbade.

Denne morgenen ble et påfyll av Vitamin D, digg snacks fra Blended, fantastisk foredrag om plankton, om miljøvett for badenymfer og om hva som skal til for å ivareta huden parallelt med bærekraftige tiltak, altså et aldri så lite inspo sjokk for kropp og sjel.

 

Nydelige Live og Caroline i badstuen

Og så skjedde det noe interessant. Jeg fikk nemlig analysert huden min, i ansiktet. Rikke gjorde målinger med et apparat på huden min på fukt, stramhet, mykhet, balanse, renhet og evne til å fornye seg, og en hel del ting til. Jeg må innrømme jeg var litt spent, og kanskje ørlite nervøs fordi det å se sunn og fin ut er tross alt en ytrestyrt faktor der andre bedømmer en. Og det oppleves som suksess å spise sunt, trene nok og være moderat der det trengs… de fleste tror nok at jeg tar dette ganske så lett, men nei det er ikke slik. Hver dag er en innsats jeg bestemmer meg for å gjennomføre. Mange dager er det ikke lett- og skeier jeg ut blir det ofte dobbelt så vanskelig og komme «back on track». Men altså- vi snakker nå hudanalyse og det er her jeg vil dele at jeg ikke var helt sikker på utfallet. Spør du meg om metabolisk alder og fettprosent har jeg god styring. Men ansiktshuden? Jeg er vokst opp med Nivea og bruker aldri tid på hudpleie. Jeg smører på hudkrem dag og natt, thats it. Så da Rikke kunne avsløre at huden min hadde en alder på 31 ble det applaus- både fra meg selv og badegjestene.

Vi fikk nydelige badekåper med navn på fra Tara Anthun

Ok huden er 31, men hva skjer om 10 år? Jo, Rikke ba meg spare på analysen – gjøre noen tiltak og komme tilbake og gjenteste om 2 måneder. Hun sier at dersom jeg tilsetter Life Plankton serum morgen og kveld og renser huden i tilegg til dag og nattkrem, da vil jeg visstnok bli enda yngre.

Life Plankton på flaske, så naturlig og eksklusivt og pleiende

Her tester vi ren plankton, det lukter fermentert og dette er næringen de store skjønnhetsbyråene vil ha. Biotherm altså….

Har du lyst til å teste din hud? Vel da kan du gjøre det neste uke gratis (vel bare om du bor eller er i Oslo) – send meg en mail så skal jeg videreformidle kontakt, det skjer i såfall onsdag 6 mars; monica@corebalance.no

God klem,

Monica

Foto: @bjergsrudphoto

Invitert av Biotherm!!

Du kan også like...

Leave a Comment