Yoga, tid & braids til trening

by Monica Øien

Det har vært en supertravel uke og noen ganger lurer jeg på hvordan jeg rekker alt. Livet mitt er litt sånn; klokken ringer – les: Mikkel på 4 år – han gir meg en varm og kjærlig røsken utav nattens travle drømmerier og dagen er i gang. Jeg er så takknemlig for at kroppen min virker og at jeg kan stå opp med energi- men tro det eller ei, det krever hard jobbing. Jeg skrur på sånn i ca 12 effektive timer, men da er det jammen stopp. Jeg tar tidlige kvelder, øver meg på mindfulnesspust, leser litt og kryper til køys- ofte før kl 22. Jeg er med andre ord ikke særlig sosial utover arbeidsdagen min.

Torsdagmorgen fikk jeg gleden av å starte dagen med yoga og fletter. Jeg jobber sammen med Casall Norge og deres supre treningstøy er blitt endel av min jobb og hverdag. Nå er det høstens skjønne plagg som skulle få litt attention og Tonje Damli Vikestad startet min kropp med deilig yoga stretch på den herlige salongen Eco Cult i Bygdøy Alle. Akkurat passe lenge, slik at jeg holdt ut hele tiden på 30 minutter.

yo6

Grønn Frisør

IMG_2985

Vi fikk smakebiter på den lekre høstkolleksjonen, burgundvinrød tights, hvit topp og supersmoothe yogamatter.

 

IMG_2987

Tonje gir oss feelgood yoga

yo1

Yoga Stretch med Tonje

yo7

Vakre farger fra Casall og teknisk tipp topp kvalitet

Jeg er så heldig å få være ambassadør for Casall Norge og må si at disse plaggene strammer inn der du ønsker det samtidig som de føles lette og milde mot kroppen.

Videre stilte Eco Cult som er en grønn frisør i Bygdøy Alle med all verdens luksusgaver. Jeg valgte meg braids til trening. Dette er genialt og jeg skal skrive mer om det senere fordi jeg stadig er på jakt etter treningslook og praktiske frisyrer. Det geniale her er at man kan droppe innom å gjøre en flette og man betaler for den tiden det tar, dette tok 15 minutter og jeg har faktisk hatt fletten i 3 dager. Maiken Halmrast dro litt i røttene for å gi meg en «messy style» som hun kalte det. Jeg digger frisyren og den er virkelig praktisk til trening.

yo4

Maiken er i sving

IMG_2992

«messy look» passer trening

Jeg fikk en veldig fin gave fra Victoria Alvad som jeg enda ikke har rukket å teste ut, men se på dette:

IMG_2997

Beach og trenings «look» er i boks for sommeren

Les mer om braids her: www.greatlengths.com

yo3

Frokost er servert

Takk Casall Norge, Veslik og Tonje – samt teamet på Eco Cult, you made my morning!!!!

yo5

StretchGood, BraidGood & FeelGood

 

Monica

Du kan også like...

Leave a Comment