sommersolverv, fleksibilitet & peoner

by Monica Øien

Jeg elsker denne datoen, 21 juni og synes det er perfekt å være sommerbarn. Jeg føler meg akkurat som dagen, litt splittet mellom kontraster, litt dobbel i det meste jeg gjør, litt lys og litt mørke, litt kulde og litt lys, litt lidenskap og litt hvile. Solen snur i dag og dette minner meg om at vi er i forandring. Igjen. Vi har såvidt smakt på forsommeren, og i dag er det ordentlig sommer…. før ferien i det hele tatt har begynt.       bursdag 7

Det har regnet massiv de siste dagene. Peonene mine blomstrer hvert år på min bursdag, det er naturens vakreste gave til meg. De åpner opp så mye fint og minner meg på skjønnheten og duftene i naturen. I dag morges hang de som tunge vannmeloner på bakken, i sin fulle blomst, jeg måtte plukke og riste dem tørre og sette dem i vann.

blomst1

bursdag 2

Jeg har hatt en nydelig morgen med mine herlige sønner og mann. Jeg spiste min egen komponerte «eggwhite omelette» med masse grønnsaker og trøffelsalt på toppen.

froksot

bursdag 5

bursdag 3

bursdag 1

Videre fikk jeg tid til å gjøre noen armøvelser med vekten av Mikkel – hehe…

bursdag 4

bursdag 6

De siste ukene har jeg vært litt stiv i ryggen, og dette skyldes ikke for mye eller for lite trening, jeg har ligget på en litt hard seng. I går tok jeg turen til Klinikk for Alle til nevrolog og kiropraktor Mikael Sveen, han fant en liten låsing i ribbenet på høyre side. Den vet jeg at jeg hostet på meg på forsommeren… så lett kan det altså skje. Men i dag på denne solskjønne dagen er jeg myk og god i ryggen. Men for å være i god flyt dro jeg videre til Rikke på en super digg restorativ pilatestime på reformeren. Jeg er takknemlig for alt kroppen min gjør for meg og er med på.

Joseph Pilates sier at du er så ung som din ryggrad er fleksibel. Har du noen gang tenkt på det?

I går med litt stiv rygg følte jeg meg litt eldre enn jeg gjør i dag. Det kan hende jeg forvekslet rygg helse med at Mikke tror jeg er 36 år – enda!!! Fleksibilitet og tid med de jeg er glad i er den beste bursdagsgaven jeg kan drømme om!

MoveGood, LiveGood & FeelGood

Monica

Foto: Max Øien Barel @maxbarelphoto

Du kan også like...

2 comments

Silje 21. juni 2016 - 21:22

Ser ut som du har hatt en herlig dag:) Gratulerer så mye med dagen!!

Reply
Line J Hegge 22. juni 2016 - 21:52

Gratulerer Monica, nydelige bilder av deg og dine kjære

Reply

Leave a Comment