Sommerkroppen – hver dag i juni DEL 3

by Monica Øien

Da er juni utfordring snart i boks. Jeg håper du kjenner det i hele kroppen. Det kan godt hende du har lurt unna noen dager innimellom, og det kan hende du har hatt dager der du har følt deg tung og trøtt. Det er helt vanlig. Jeg ønsker at du skal takke deg selv for den innsatsen du faktisk har gjort, og bli med meg på siste del av Bodysculpting sommer.

Denne siste klassen er det Navreet Kaur som kjører. Hun er også instruktør hos oss på The Room. www.theroom.no

del 2 13

Ønsker du noen sunne tips på hvordan holde vekten i sommer kan du klikke her:

Sommerferie – tipsene for å holde vekten

Vi har alle vår egen stil på Bodysculpting klassene, men som du vil se følger vi en mal som starter med oppvarming, så er det en ganske tøff magedel, deretter en armserie og her kjører vi gjerne litt planke, så er det ryggøvelser og den siste lengre delen fokuserer vi på setet. Kjør film og bli på siste innsats i juni.

Når du er ferdig med utfordringen vil nok kroppen din lengte etter mer, jeg håper ihverfall det, så da legegr vi opp til oppfølgingsprogrammer på www.webtrening.no – så jeg anbefaler deg å sjekke inn.

Fordelen med webtrening er at du kan selv styre tiden din og trene når du vil, du slipper å orge med barnevakt, det er mer tidbesparende og billigere enn på et studio.

I slutten av juni måned trekker vi vinnere av supert treningstøy fra Casall Norge, så del gjerne ditt bilde med oss på instagram med taggen #webtreningsommerklar

NB- har du enda ikke kommet i gang kan du sjekke ut DEL 1 her:

https://monicaoien.no/2016/06/01/bli-sommerklar-og-tren-gratis-hver-dag-i-30-dager/

Og DEL 2:

Bli sommerklar&tren hver dag i hele juni – del 2

 

del 2 12

WorkGood, StretchGood & FeelGood

Klem fra Monica

Foto: Max Øien Barel @maxbarelphoto

 

Du kan også like...

Leave a Comment