Bli sommerklar&tren hver dag i hele juni – del 2

by Monica Øien

Gratulerer. Når du er inne og leser her antar jeg at du har deltatt i større eller mindre grad på de første 10 dagene med trening. Jeg har fått hyggelig tilbakemeldinger og er ganske imponert over hvor mange som faktisk tar utfordringen. Vi beveger oss ut av en komfortsone for å tre inn i et aldri så lite «teamwork» før sommeren.

del 2 10

Teamwork i hele juni

Nå ligger film 2 klar med Bodysculpting og det er Alette Sophie Aubert som kjører klassen, her er jeg gjest og trener sammen med henne, Navreet og Tonje.

del 2 1

Alette kjører denne klassen med Bodysculpting

Klassen varer like lenge som den første, men nå er det nye rotasjoner og bevegelser som gjelder. Vi ønsker å vekke kroppens muskler og forbindelser på nye steder. Det vil du raskt merke. Gjør dette programmet hver dag i 10 nye dager. Kryss gjerne av i en liten kalender for hver fullførte økt. Jeg heier på deg og svetter meg gjennom juni også. Følg bare godt med på alle bevegelsene til Alette så blir dette en super opplevelse. Klikk på linken under for å kjøre film og starte DEL 2:

 

Så har Tonje Damli Vikestad laget en herlig yogastretch til dere som tar i underkant av 10 minutter. Det er din egen feelgood tid som jeg håper du nyter hvert sekund av. Klikk her for å strekke med Tonje:

Ønsker du også noen smarte tips på hvordan ikke legge på deg i ferien kan du lese her:

Sommerferie – tipsene for å holde vekten

Dere er med meg og webtrening for å teste ut hvordan hjemmetrening føles og ikke minst virker på kropp og sinn. Derfor lanserer vi også et unikt tilbud i juni der du kan melde deg inn gratis for å teste flere klasser. Vi har mye å velge blant, både korte og lange økter, program du kan gjøre i lunsjpausen, før jobb, på ettermiddagen og lengre klasser som passer når du har fri. Nå er det snart sommer og vi har en haug med program som passer til deg også i ferien, så sjekk ut:

www.webtrening.no

Okey til slutt så kjører vi en konkurranse på instagram i hele juni og trekker vinner i slutten av måneden. Vi har fine klær fra Casall i premier. Det du må gjøre er å dele ditt treningsbevis og bruke hashtaggen #webtreningsommerklar

PS fikk du ikke med deg DEL 1, kan du starte her – følg instrukser i linken under:

Bli sommerklar og tren gratis hver dag i 30 dager

 

WorkGood, MoveGood & FeelGood

Monica

Du kan også like...

1 comment

Sommerkroppen – hver dag i juni DEL 3 | Monica Øien 20. juni 2016 - 21:14

[…] Bli sommerklar&tren hver dag i hele juni – del 2 […]

Reply

Leave a Comment