we can do it night after night – feelgood spilleliste

by Monica Øien

Musikk betyr enormt mye for meg når jeg trener, og jeg setter sammen nye lister hver måned. Noen ganger velger jeg tema, noen ganger artister, noen ganger er det årstider som styrer. Helt siden jeg jobbet i platebutikk i tenårene har jeg hatt dilla på musikk. (Og jeg er så glad jeg aldri kastet vinylsamlingen – den har jeg enda – jippi og en gammel platespiller).

image1

Musikk er viktig når man trener = glede & energi

Vel nu, det er trening som gjelder nå og musikk som får meg til å føle meg GLAD!!! Denne listen er satt sammen med nettopp det formålet at du skal kjenne at din trening – din «me time» er verdt hvert minutt av sin tid.

For noen år siden fikk jeg jobbe med Sandra Lyng i en sammenheng, jeg er så glad for hennes deilige feelgood låter og selvom teksten kanskje legger opp til noe annet enn trening (hehe) i låten «Night after Night» – så har jeg gitt den min tolkning. Nemlig litt trening HVER DAG; night after night for noen!!

PS denne listen skal vi spille på Bodysculpting klassene våre på www.theroom.no  etter påske – kom gjerne og test ut en time da vel. Disse klassene er utrolig morsomme, effektive og skikkelig feelgood workout. Uansett musikken her funker for deg som vil løpe, gå, gjøre stavgang eller trene hjemme, med noen litt roligere beats innimellom!!

Min FeelGood liste fra Tidal:

Agnete – Icebreaker

Kygo/Maty Noyes – Stay

Icehouse – Hey Little Girl

M83 – Do it, Try it

Sandra Lyng – Night after night

Beyonce – Formation

Zara Larsson – Lush Life

Sia – Cheap Thrills

Zara Larsson/MNEK – Never Forget You

Madcon/Ray Dalton – Don`t Worry

Rubin Schulz – Sugar

Lemaitre/Jennie A. – Closer

The Chainsmokers/ROZES – Roses

Ariana Grande – Focus

CLMD/ Astrid S – Dust

Sia – Unstoppable

Alan Walker – Faded (PS denne siste låten er deilig til en strekk – for eksempel en Psoas strekk lengre nede på bloggen min) 

IMG_9735

Night after night med Sandra er feelgood music:-)

 

EnjoyGood, WorkGood & FeelGood

 

Monica

 

 

 

Du kan også like...

Leave a Comment