TRX slynge er digg core booster

by Monica Øien

For et par år siden sertifiserte jeg meg TRX – teknikken i London. Det er noe av det tøffeste jeg har gjort. Og aldri har jeg vært så støl. Denne form for slyngetrening er morsom og krevende og pulsen stiger veldig høyt. Jeg og mitt team har valgt å kalle klassene våre for trx core. Det er fordi vår styrke er å jobbe utifra core. Slik kombinerer vi dyp styrke fra pilates med TRX teknikken. Klassene egner seg supergodt fra alle, både menn og kvinner. Men å gjøre dette hjemme krever at du har din egen slynge.
TRXcore er unikt fordi de gir deg alle utfordringer du kan drømme om i løpet av en treningsøkt. Jeg har dyp fokus på muskler, bevegelse og pust og TRX slyngen gir deg en ordentlig styrkeutfordring. Du må rett og slett bare prøve det. Jeg har hatt flere toppidrettsutøvere som er sin beste form men som likevel har kjent melkesyren komme. Det er fordi øvelsene utfordrer både styrken, balansen, kondisjonen og utholdenheten din. Det er høyt tempo igjennom hele klassen og jeg har målt opp mot 500-600 kcaloier brent i løpet av en klasse. Dessuten når man leker sge igjennom en klasse med inspirasjon fra både pilates og yoga er det så stor variasjon på øvelser slik at du ikke går lei og musklene dine blir garantert ikke late.
Her er et par øvelser på film som du kan teste selv og kjenne hvor effektivt det er.

Klem fra Monica

IMG_2710

Her med Mia på studio, hun digger trx core

Her kan du teste noen Trx core sekvenser om du vil og har en slynge tilgjengelig, eller kanskje bare se hva det er:

Du kan også like...

Leave a Comment