Monogram parfyme

by Monica Øien

Jeg fikk denne nydelige gaven fra Sophie Rolfsen (Lóreal) her om dagen, vi har jobbet sammen i laang tid, og mange av dere som leser bloggen min vet at jeg samarbeider titt og ofte med Biotherm. Snart skal vi gjøre et nytt event sammen og i den forbindelse under planlegging kom Sophie med denne gaven til meg.

Den lille gule skinn-saken hadde hun fått inngravert mitt navn, og jeg fikk velge blant alle disse parfymene den duften som tiltalte meg mest. Jeg valgte først spontant på grunn av navnet «Clementine California» men duften passet meg perfekt da jeg elsker sitrus og frisk parfyme om sommeren.

Kolleksjonen heter «Atelier Cologne» og ble grunnlagt av franske Sylvie Ganter og Christophe Cervasel, dere drøm var å skape et Cologne «must have» i duftgarderoben. Nå har jeg sannelig fått min og det var den nydeligste lille sommergaven jeg kunne få.

Flaskene koster fra 560 kr for 30 ml og de selges eksklusivt på Gimle Parfymeri på Frogner.

Klem fra Monica

Parfymen var en gave:-)

Du kan også like...

Leave a Comment