Indre & Ytre Skjønnhet

by Monica Øien

Er det ikke slik at man ofte gjør det man føler seg trygg på, det som kjennes nært og kjent? Jeg er ihvertfall slik som repeterer det jeg kjenner meg igjen i, jeg søker med andre ord ikke de ekstreme utfordringene,  vanligvis..men.. forrige uke var jeg på tur med Biotherm. Dette var en jobbreise som Sophie Rolfsen hadde engasjert meg på. Elisa Røtterud sto for planleggingen av selv turen, mens min rolle var å være inspirator for influencerne som var invitert på denne presseturen. Jeg tenkte da vi satt og planla; hjelp- helikopter, truger og randone på skarpe fjelltopper... fordi jeg faktisk får både litt nerver og prestasjonsangst.

Jenter på fjorden

Fjellheimen og vinterlandskap er nært for Elisa – dette er hennes andre hjem… eller kan hende det første. For meg innebærer det å være på toppen av et fjell mer redsel og usikkerhet. Det nære for meg er å være i havets høyde… sånn vanligvis. Men så er det jo slik at dersom vi ikke forandrer oss så utvikler vi oss heller ikke. Så jeg grugledet meg til denne turen, og jeg deler disse tankene fordi det er fint å minne seg på å gå litt ut av komfortsonen og åpne perspektivene våre.

I utfordringene ligger mye nyttig informasjon der man kan lære mer om seg selv.

Her er hele gjengen samlet, influencers fra Norge (som dere kjenner igjen), og fra Sverige og Danmark, Team Biotherm, Elisa Røtterud og jeg. Han kjekke fotografen Anthony Huus måtte selvsagt stå på den andre siden..

Jeg har hatt gleden av å jobbe med Biotherm i mange år, solkremene er alltid med meg – både på reise og i vesken.

Jeg bruker solkrem hver dag i ansiktet da jeg lett får pigmentflekker, denne kremen er en favoritt

Og et lite sidespor…. Visste du at Biotherm faktisk lanserte sin første solkrem i 1961? Jeg måtte bare dele dette deilige bildet…

Bildet er lånt fra www.biotherm-usa.com

Jeg er også særdeles glad i Life Plankton og Aqua Source serien. På denne turen var det åpenbart en nyhet vi skulle snakke endel om, men den er fremdeles hemmelig.. men lover å dele etterhvert.

Malakurs

Jeg blir alltid glad når folk vil lære å lage Mala. Den første kvelden på hotellet i Ålesund gjorde vi en dyp Intensjonsmeditasjon, og deretter satte vi i gang med å tre perler og knytte mala. Dette byr på andre utfordringer enn det ekstreme på fjellet, fordi du møter deg selv i døren, din utålmodighet, og kanskje fordømmer du deg selv fordi du tror du ikke er «flink» nok. Men så kommer vi oss videre, mestrer knuter og en fred brer seg fra innsiden mens Malaen blir ferdig.

Dagen etter bar det ut på eventyr, både i helikopter og på truger, i båt og til fots.

Meg, Elisa og Vibeke på vei opp i luften

Dette er min andre helikopter tur og tro det eller ei, jeg var ikke redd..

Mye vind og lyd fra propellen…

Malaen var ikke helt i boks for alle, men vi knyttet i buss og på båten…

Og vi fikk oppleve den villeste natur, det var solskinn fra morgen til kveld

Vibeke Klemetsen er alltid like vakker, hun hadde med gaver til oss alle fra Run&Relax

Nina Sandbech er vakker og kul!

Pernille Ski Torp – så superfresh i vakkert landskap

Og Maren Erdvik kler Ålesundalpene

Naturen påvirker humøret

Når man blir servert et landskap og et lys slik som på denne turen vil man bære med seg minner for resten av livet. Biotherm ønsket å gjøre en forskjell, de ønsket å skape et eventyr og en opplevelse for sine skandinaviske gjester som berørte både kropp og sjel.

 

Jeg er så heldig å få jobbe med dette brandet som bærer gode kvalitetsverdier. Mitt ønske på denne reisen var å få lov å dele noen tanker rundt skjønnhet. Vi lever i en tid der inntrykkene er overveldende og presset større enn noen gang på å få mest likes og heiarop. I dette dragsuget gjelder det å ha bakkekontakt og søke innover, inn til seg selv for å kunne prege skjønnhetsbilde på en mer helhetlig måte. Med det mener jeg at vi skal ha med oss hjerte i det vi formidler, det nytter ikke å bare smøre seg inn med fine kremer og kle seg kult og fresht. Vi trenger å føle inspirasjon og tilhørighet til det vi holder på med, deler og formidler. Det er ikke alltid lett å finne svaret på hvordan man finner denne kontakten, men jeg tenker man kan gjøre ihvertfall en enkel sak hver dag.

Hva med å starte dagen din med å takke for noe du er glad for?

Slik trener du deg på å ikke ta ting for gitt og du fyller deg selv med godhet som du speiler videre….på din unike måte!!

Mala og kremer, indre og ytre skjønnhet

Jeg takker for at jeg fikk ble med på dette eventyret!!

Hasta la vista Ålesund og takk Biotherm

 

Klem fra Monica

#reklame #jobbtur

Følg gjerne mine medreisende her: @elisarotterud @vibekeklemetsen @sofosloparis @ninasandbech @pstorp @marenerdvik @biotherm

Fotograf: @anthonyhuus

Du kan også like...

Leave a Comment