Feelgood pakker under treet

by Monica Øien

Jeg er der jeg var i fjor, uten stor passion for å handle. Slik er det hvert år. Men denne julen har jeg spesifisert ønskene mine noe tydeligere. Som alltid ønsker jeg og gir jeg bruksting, da mener jeg kremer, dusjsåper, treningsklær og andre nyttige gaver. Men i år har jeg sagt til barna at jeg ønsker meg ord, hjemmelagde ting eller opplevelser. Til min mann som tror det gjelder å gi innpakkede gaver under treet har han fått som svar:; Jeg ønsker meg Bindevevsmassasje.

Og fotbehandling. Stakkar. Men det er helt sant. Alikevel for å oppnå en liten mengde av det som skal være pakker under treet har jeg noen julegaveønsker, og tips i år. Og dere som kjenner meg vet at jeg er over middels interessert i treningsgadgets, stemingsskapende gjenstander, kroppsprodukter og treningsklær. Så derfor – og ettersom det er en travel måned og mange som meg ikke orker å vie så mange tanker til ting og handling så blir min inspo i år på julegavetips følgende:

1. BODY SHIMMER OIL
Denne silkelette tørre oljen mykgjør huden i tillegg til å gi glans som resulterer i en vakker delikat gylden hud. Perfekt til spesielle anledninger som julebord og nyttårsaften..men for meg når jeg skal kjøre skikkelig California Stil på Core Balance:

Alle SHOW Beauty produkter er fri for Sultfat og parabener. Inneholder UVA /  UVB beskyttelse og ulike botanisk plante proteiner. SHOW produktene er produsert på samme sted som Dior, Aqua di Parma, Guerlain. Selges på Net-a-Porter, Harrods, Harvey Nichols m-fl.

Kan kjøpes her:  Vitalitylux.no og Linhle.no

2. CASALLS KORKSERIE:

Jeg vet jeg er ambassadør for Casall, men jeg kjøper faktisk også masse varer derfra fordi kvaliteten er så bra og passformen og designet er unik. Denne korkserien står høyt på ønskelisten min til hjemmetreningsutsyr til feriene:-)

www.casall.com

3. SKIN FITNESS by Biotherm

Denne er virkelig superdigg for kroppen etter trening, jeg føler meg strammere! Den hjelper huden til å prestere slik som kroppen din gjør – på sitt beste. Biotherm har jobbet med sportsspesialist Dr Veronique Lebar, en sportslege med mer enn 20 års erfaring med sportsmedisin, kosmetologi og næring, for å utvikle hudpleie formulaer som retter seg mot de ulike hudpleie problemene aktive kvinner møter. Testet på aktive kvinner, gir Skin Fitness hydreringen, den grundige rensingen og pleien huden trenger.

Skin Fitness Firming Emulsion er en body lotion med oppstrammende effekt. Nærer og lindrer huden etter trening. Dens energigivende duft etterlater en følelse av velvære. Denne kan også kombineres med massasje for å aktivere mikrosirkulasjonen.

Skin Fitness Instant Smoothing & Renewing Body Serum: 375,-

4. FOTOGRAFIER

Hva er vel kulere enn vakre fotografier som inviterer verden inn i stua og som ikke er masseproduserte.- Og nå blir dette litt egenreklame siden Max Barel er min sønn. Men han reiser altså rundt omkring i verden, gjør litt fotojobber for blader og har sin egen nettside med butikk der han selger prints. Alle bilder kan bestilles, i standardformat eller spesialformat, på silkeprint og på pleksiglassplater.

www.maxbarel.com

5. PT TIMER OG KLIPPEKORT

Og dette er egenreklame for eget studio så hopp bare over om du ikke liker det! Jeg anbefaler jo folk å trene og noen ganger vet man ikke hva man begir seg utpå før man har prøvd.

Gavekort på klippekort og PT-timer kan kjøpes her.

www.corebalance.no

6. BINDEVEVSMASSASJE

Om du skal gi deg selv eller noen du er glad i en ordentlig pampering time, så anbefaler jeg bindevevsmassasje, eller det man før kalte Shape Massage. Ikke bare glatter den ut huden og forsterker kroppen, men du får virkelig løsnet opp i spenninger og blir kvitt slaggstoffer. Du kan lese mer om massasjen her:

https://monicaoien.no/2016/05/13/magefett-gar-ikke-bort-ved-kost-og-trening-les-her-del-3/

www.kroppibalanseoslo.no

7. RUDOLPH CARE FAVORITT OLJEN

Denne kan jeg ikke klare meg uten. Acai Anti-ageing Facial Oil er ren, konsentrert luksus. Oljen er ekstremt rik på vitaminer, essensielle fettsyrer og antioksidanter, ingredienser som nærer og utsetter hudens aldringstegn. Har du ekstra tørr hud er oljen fantastisk under dag eller nattkrem. Acai Anti-ageing Facial Oil etterlater huden fløyelsbløt og gjennomfuktet.

Slik bruker du produktet:

-Pump et par dråper i håndflaten og fordel jevnt over ansikt og hals. Kan også med fordel brukes på brystet, som ofte er solskadet og trenger litt ekstra.
-Bruk Acai Anti-ageing Facial Oil alene, under din dag- og/eller nattkrem eller bland litt ut i kremen din de dagene huden din trenger litt ekstra. 890 kr

Kjøpes her:

https://www.parfymeri.no/rudolph-care-acai-anti-aging-facial-oil-15ml

8. BOKEN SOM GUIDER DEG GJENNMOM 2018

Dette er en journal for deg som vil lære mer om deg selv! Start Where You Are er en interaktiv bok som hjelper oss å gi næring til kreativitete, tilstedeværelse og gi selv-motivasjon. Det å lære seg selv bedre å kjenne og hva drømmene våre er kan man sette pris på hverdagslivet og alt det kaoset det bringer med seg, på en dypere måte

https://www.amazon.com/Start-Where-You-Are-Self-Exploration

 

 

Håper dere fant noen av tipsene nyttig, og god siste uke før jul,

OG PS, dette ønsket jeg meg ifjor…

https://monicaoien.no/2016/12/05/feelgood-workout-julegave-guide/

 

Klem fra Monica

Du kan også like...

Leave a Comment