FeelGood Workout Julegave Guide

by Monica Øien

Mange av oss elsker å shoppe. Det gjør jeg også – vanligvis! Men sannheten er at siden jeg kom til California har jeg ikke shoppet en ting. Det finnes ikke et snev av interesse på å handle. Vel det er ikke helt sant fordi jeg har shoppet en hel del kunnskap, kurs, klasser og coaching, blader, mat og bøker. Men utover det har jeg ikke hatt det minste lyst på noen – ting!! Jeg drømmer ikke om vesker og fine kjoler og jeg tråkker rundt i det samme uke etter uke og digger det! Jeg har helt shoppingfri. Og elsker det!

Så da noen spurte meg her forleden om hva jeg ønsket meg til jul måtte jeg virkelig tenke meg godt om! Jeg er over middels interessert i treningsgadgets, stemingsskapende gjenstander, kroppsprodukter og treningsklær. Så derfor – og ettersom det er en travel måned og mange som meg ikke orker å vie så mange tanker til ting og handling så deler jeg med dere mine julegavetips for dere som liker å bruke kroppen og som er mer interessert i livsstilfølelsen enn rød løper kjoler.

img_9223

Mange av disse gavene kan kjøpes online og de shipper til Norge, men kanskje finner du noen alternativer der du bor.

1. Aquasource Everplump Biotherm – Kr 375  – En av mine absolutte favoritter! De sier denne er ny generasjon fuktighetskrem! Den inneholder blå hyaluron som «plumper» huden og øker hudens reserver av hyaluronsyre. Og den kan visstnok redusere linjer på fire uker! Uansett er den superdeilig å smøre på.

aqs_everplump-jar-50ml2. Toesox.

Elsker dem og særlig med tå i vinterhalvåret. Når du blir vant til å ha dem på føttene blir du avhengig. Laget i organisk bomull. Perfekt å bruke til alle barfot aktiviteter som Pilates, Yoga og Bodysculpting. Koster fra 16 dollar og opp på www.toesox.com

toe-nudetoe-gra

2. Theraband – kr 149 fra store.casall.com – jeg digger dette redskapet og de gir et hav av muligheter for å optimalisere en skånsom trening der du også får resultater. Lett å ha med i vesken.

IMAGEEDITED=True

Deilig theraband

Om du vil teste et program med Theraband kan du klikke her:

https://monicaoien.no/2016/08/24/5-min-express/

3.Sissel Body Stepfit Mat – 117 dollar via www.pilates.com

Matten er ypperlig for å trene på balanse, sansemotorisk trening og refleks. Den stimulerer fotsålene, øker sirkulasjonen og masserer føttene. Den er kul å ha på kontoret, men også hjemme og under treningen din på stående øvelser. Kan også brukes i dusjen. Den måler 49 cm- og det følger med en liten treningsinstruksjonsbok!

sissel-step-fit-mat1

Bildet er lånt fra www.thinksport.co.uk

4. Miniband – det mest perfekte treningsutstyret du kan ha. Veier ikke noe og kan brukes overalt. Ta den med i vesken og du er alltid klar for en liten økt! Vi selger disse på The Room, men de får du tak i sportsbutikken også.

_MG_3917 rygg

6. Foamroller fra Casall – den største på 61 cm koster 498 kr. Virkelig et must i ethvert hjem!! Dette verktøyet er ikke bare gått for stressede kropper og stive rygger, foamrolleren avslører også hvor du har et noe usunt bindevev, der skal det rulles ekstra godt for å få i gang blodsirkulasjon og bort med avfall og slagg i kroppen. store.casall.com

IMAGEEDITED=True

Digg å ha i hus

 

Her kan du teste ut et ganske digg foamrollerprogram om du vil:

Foamroller trening for golfspillere

7. Inspirational Stones. Jeg elsker ord og påminnelser og kjøpte nettopp en kasse med naturlige stener med inspirerende ord på. Disse passer å gi en eller to av, eller sette sammen til en beskrivelse av den du vil gi dem til. Jeg bruker dem også under trening og folk blir begeistret! Kanskje du kan lage dine egne personlige? Koster 44.99 dollar –  www.amazon.com

 

img_9224

8. webtreningsabbonement!! Okey, så er jeg kanskje litt inhabil. Men hva kan være en bedre gave til noen et et treningsstudio rett hjem i stuen? Mange hundre filmer å velge blant, og nyheter hver uke. Høy kvalitet på innhold og instruktører.  Fra januar 2017 er det mange nye instruktører med i stallen!! 79 kr/mnd – eller for et helt år er det 869 kr fordi du får den første måneden gratis!! Bestill her www.webtrening.no

9. Dusjolje fra Biotherm – 195 kr. Når du er på farten er det alltid greit å tenke økonomisk mht det du bærer i baggen din. Denne dusjoljen er så fuktig bestående av roseolje, pasjonsblomstolje og aprikosolje – alle rike på  omega 3 og 6. – at du ikke trenger bodylotion i tillegg!! Perfekt gave til treningsvenner.

891

Olje terapi for kroppen

10.Slackline er en supermorsom og anerledes gave. Jeg er veldig barnslig om dagen og leker meg frem og det gir et skikkelig gledeskick å mestre selv noen sekunder. Kan brukes trygt mellom to trær over snøen. Supert verktøy for å øve deg å gå på line og forbedre balansen www.amazon.com

slack img_8781

11. Scholl Velvet Smoth Express Fotfil kr 479 – kjøp den her:  https://www.vita.no/merker/scholl/scholl-velvet-el-nailfile

Diamanter er en jentes beste venn, og kommer i mange former og størrelser. Den luksuriøse diamant-fot filen fra Scholl er en velsignelse for treningsføtter, og den perfekte julegave. Dette er det stedet jeg faktisk er forfengelig. Føttene mine må se velstelte ut.

rosa-ny

12. Levende ville blågrønne alger fra Upper Klamath Lake. Dette er medisin, øker energi, vitalitet og utholdenhet, styrker immunforsvaret, øker konsentrasjonen og hjelper deg å håndtere stress. Jeg kjøper mine på Whole Foods. De koster 425 kr og kan kjøpes i Norge her: www.linnstokke.no

E3 live 1

13. Biotherm – Eau de Soleil kr 399 – Det er ikke alltid OK å bruke parfyme i en treningshverdag fordi det kan fort bli kvalmende både for deg selv og andre. men litt friskhet er digg og da er denne sommerlige og forfriskende beachy duften av fiken og sitrus en favoritt. Den bringer litt sommer og varme inn i mine sanser året rundt.

hd-eau-soleil-cmjn-packshot-1

Sommer inspirasjon året rundt

13. Casall – runners ballen er en favoritt for meg. Kr 199 på store.casall.com – ballen stimulerer håndens triggerpunkter for å unngå sting mens du løper. Den er lett og digg å holde i hånden og ved å klemme på den jobber den mot sting. Jeg finner den også litt beroligende. Ballen er en litt mer fancy variant av stenen du finner på bakken!

IMAGEEDITED=True

Runners ball

img_9222

14. Yoga Strap for å hjelpe deg å komme dypere i strekken. denne trenger min til tider altfor stiver kropp, den gir en god støtte og utførelsen av strekken kjennes tryggere og mer kontrollert!  7.99 dollar www.amazon.com

yoga-strap

17. Anatomy Trains – Kunnsakp er makt, men mest glede!! Denne boken bare må du ha om du er kroppsarbeider 59 dollar på www.amazon.com 

anatomi

img_9221

Gaver som stimulerer hjertet, sansene, kropp og sinner de aller beste!!

Håper du fant noen gaver med mening og som ga deg inspirasjon i julestria,

 

Klem fra Monica

Dette er en ikke – sponset blogg.

Du kan også like...

Leave a Comment