Tar du 10 dagers Bodysculpting utfordringen?

by Monica Øien

Dette er en klasse jeg utfordret folk med i fjor sommer, men den er like aktuell enda og jeg ønsker deg velkommen til å bli med. Bestem deg for en start dato og gjør følgende;

Start dagen med en kopp kaffe og 1 ss kokosfett etterfulgt av din favoritt cardio økt i 20 minutter. Det kan være trappetrening, lett jogging, dans eller intervaller, men bli svett.

Så spiser du frokost og kommer deg avsted der du skal i dagen din!!

Senere på ettermiddagen kjører du denne klassen med Bodysculpting som tar deg ca 40 minutter. Jeg starter selv og trener med meg selv LOL – imorgen!!!

Kjør hele opplegget i 10 dager og om du må kan du legge inn en hviledag der du enten tøyer, går tur eller gjør Yin yoga.

Utstyr du trenger:

Vektmansjetter opptil 1 kg, en kg håndmanualer. Husk du kan bruke vannflasker og også sy dine egne sandmanualer om du ikke har selv!!

Klikk her for å trene:

Husk at denne investerte tiden i deg selv er din «metime».

Om du er en skeptiker og tror at lette vekter ikke former kroppen, eller om du lider under en misoppfatning om at det ikke er forsket på denne tupe trening kan du lese her:

http://www.livescience.com/55381-light-heavy-weights-muscle-strengthening.html

Da ønsker jeg deg lykke til og gleder meg til å høre fra deg

MoveGood & FeelGood

Monica

Foto: Max Barel

Du kan også like...

7 comments

Heidi P 23. mai 2017 - 08:42

Denne treninga kjente jeg ja????

Reply
Heidi P 23. mai 2017 - 08:49

Den bodysculpting timen kjente man ja????

Reply
Monica Øien 11. juni 2017 - 18:52

Så herlig Heidi, heier på deg!!!

Reply
Camilla 26. mai 2017 - 22:39

Trente denne videoen i fjor i mai/juni og har startet igjen for ca 3 uker siden. Ser allerede en forskjell på overarmene mine, magen, rumpa og lår. Utrolig bra trening, kan anbefale den på det sterkeste. 🙂

Reply
Monica Øien 11. juni 2017 - 18:51

Hei Camilla, så gøy å høre og at det virker på deg. Jeg heier på deg!!!

Reply
Brumm 2. august 2017 - 19:28

Dette høres veldig spennende ut, men har et par spm. Er det fettet viktig og hva gjør jeg når jeg ikke liker kaffe? Kan man ta sculpting på morgenen og cardio senere alt begge etterhverandre?

Reply
Monica Øien 28. august 2017 - 23:10

Du kan selvsagt velge rekkefølge:-) og fettet er viktig for noen, men ikkefor alle. Lytt til kroppen din, den forteller det nok det du trenger, lykke til da

Reply

Leave a Comment