Beach Inmotion

by Monica Øien

Det har vært en spennende tid med smykkene jeg etablerte i 2014.  Det kom til et punkt der jeg tenkte å legge ned hele produksjonen, delvis fordi jeg syntes det ble uoversiktelig å produsere i Bangkok og jeg var usikker.

mala

Men det gjorde jeg ikke. I stedet gjorde jeg et dypdykk i håndverket og lærte meg alt selv. Jeg ønsket å føle nærhet til smykkene, fordi jeg finner en meditativ ro ved å sitte med knutene. Men disse knutene har også vært min store utfordring og de har trigget dype følelser i meg. Noen ganger har jeg sittet opp mot 5-6 timer på et armbånd med sølvplater og skjell fra stranden, og likevel var jeg ikke fornøyd med resultatet.

mesaHeldigvis har jeg fått lære mer, deltatt på mange kurs og kjenner stadig større trygghet- jeg tror at jeg kan få det til.

monica skjellJeg har beachcombet hele livet. Jeg er en samler fra naturens side, og jeg utfordres alltid når jeg kommer til stranden. Kan hende har det med kontrastene å gjøre ved havet. De snakker til meg. Tidevannet og de uventede endringene. Man vet aldri hva som venter en. Tidevannet med sine flo og fjærer minner oss på kontrastene i livet. Hvem vi er? Følelser og tanker kommer opp til overflaten. Slik er det i livene våre også. Vi følger rytmen og kommer nærmere vår egen sannhet og oss selv.

IMG_2299En tur på stranden gir oss mulighet til healing, til meditasjon, til lek, til å føle på en indre ro, til hengivelse og til og med litt solglød i kinnene. Har du tenkt på menn i stramme kontordresser som kommer på stranden og plutselig leker og bygger sandslott? Er ikke det vakkert?

IMG_1452

For meg vekkes urinstinktene til live. Jeg blir en ivrig jeger på let etter skatter. Skattene får tankene til å vandre og jeg undrer meg over hvordan. Hvordan kom den stenen hit? Hvorfor er den slik formet? Hvor ble denne delen av flasken en gang dumpet?…Stranden får meg til å reise..

perler

Jeg og mange av dere tar skatter med oss hjem og vi bygger. Vi lager og skaper og føler på rikdom. En materiell rikdom i havets skatteskiste. En spirituell rikdom i lengslene og drømmen. En mental overflod fordi tiden er der. Vi er med. Det gikk ikke for fort og vi skrudde av (fjern) kontrollen..

IMG_2604

Beach By Inmotion er et resultat av en personlig skattejakt. Det er arbeid utført med egne hender og jeg har satt meg selv i en sårbar posisjon fordi jeg vet ikke levetiden eller kvaliteten av skjellene jeg bruker. De har kommet til meg og jeg gir dem videre.

IMG_2607FullSizeRender 6Jeg håper du liker første del av kolleksjonen. Ingen styles er helt like og ingen skjell er like. Det samme gjelder Malaen. De har alle sin helt spesielle og unike intensjon. Du kan selvsagt bestille en skreddersydd for deg, eller velge fra det jeg allerede har laget. Eller som du vet, bli med meg på kurs og kjenne at du selv finner din intensjon, ro og meditative kraft i håndverket.

FullSizeRender 16

Varm og ydmyk klem fra meg

Monica

Du kan også like...

Leave a Comment