Malakurs & rødvin!

by Monica Øien
Jeg elsker å bo i California og jeg elsker tanken på å ta med meg litt av «viben» herfra hjem til Norge. Her er liksom alt lov, ingen spisse albuer, folk ønsker deg vel, jeg føler meg inkludert selv der jeg virker klønete og jeg synes den åpne varme og rause utstrålingen amerikanere viser meg er verdt å ta med seg. Ikke bare som et hjertevarmt minne men som endel av hele meg. Jeg ønsker å møte folk med et smil og være oppriktig spørrende. Jeg gleder meg til å møte dere alle igjen og kundene på the Room som jeg er så glad i. Vi er jo her for hverandre i et nettverk der vi gir til hverandre og støtter hverandre!
FullSizeRender 2
Jeg arrangerer den 22 juni et Mala kurs. Jeg startet min smykkedesign virksomhet i 2014 og har det siste året laget smykkene selv med egne hender. Det føles nært og personlig. Jeg digger Mala smykket og har lært å knytte teknikken både her på flere kurs og fra en dame fra Tibet. Jeg har lært om filosofien og mantraene.
IMG_2354

Må av og til ty til briller med de detaljene i smykkelagingen

Så derfor, om du vil bli med meg denne kvelden og lære å lage ditt eget personlige Mala er du hjertelig velkommen.
Du kan melde deg på her:
Jeg vil veilede dere gjennom praksisen av mantra resitasjon, og hvordan vi kan bruke dette bønnekjede i hverdagen. Det er mange mediative fordeler ved å resitere affirmasjoner eller mantraer med en Mala. 
IMG_2336
 
På kurset får dere et sett med mineralske steiner, disse ferdige pakken ligger nå klart i resepsjonen på The Room og du kan gjerne stikke innom for å velge din pakke der. Skriv da navn på den fargen og stener og betydningen som treffer deg.
IMG_1767
Pakken inneholder 108 «gemstones» – 1 Gurubead, tråd, garn til dusk, nål og beskrivelse av stenen. 
IMG_1866
 
Hva er et Mantra:
Mantra betyr beskyttelse for sinnet er en spesiell måte å redusere indre stress og uro fordi ved å bruke mantraer eller affirmasjoner komme nærmere de rene kvalitetene som vi ønsker å ha i livet.  Man velger selv om man ønsker en psykologisk eller spirituell tilnærming til meditasjonen. En mantra i Sanskrit ble sunget frem 108 ganger hver dag.
 
Jeg vil også snakke litt om forskjellene på mantraer og affirmasjoner.
FullSizeRender 3
Vi varmer opp med en halvtime yoga for å komme litt nærmere intensjonen vi ønsker å ha i vårt personlige Mala. I mitt aller første Mala knyttet jeg inn intensjonen – «confidence» fordi det ønsker jeg mer av i mitt liv, tillit til at det skal gå bra og at jeg skal mestre alt det som utfordrer meg.
mala

En Mala er ganske kul på hånden også!!

Hjertelig velkommen på kurs den 22 juni.

IMG_1876

Og ps Ta gjerne med deg litt rødvin så kjører vi litt koselig California Style på kvelden vår. Her er alt lov, som sagt,

 

Klem fra Monica

Du kan også like...

6 comments

Camilla 28. februar 2017 - 20:59

Gleder meg til kurset!

Reply
Monica Øien 28. februar 2017 - 21:14

Så kult, gleder meg også.

Reply
Liv Holme 1. mars 2017 - 12:57

Gleder meg masse til dette kurset Monica 🙂 <3

Reply
Monica Øien 1. mars 2017 - 18:25

Dette er veldig deg og en teknikk du kan kose deg med i all din kreativitet selv senere. Jeg finner det veldig meditativt å lage Malaer og jobber med knute!

Reply
Ken Lindberg 1. mars 2017 - 15:51

Holder du kurset i California eller i Oslo???

Reply
Monica Øien 1. mars 2017 - 18:26

Hei på deg, ja dette er i Oslo, kommer snart hjem fra Cali!! Vi sees snart:-)

Reply

Leave a Comment