Intuitiv smart trening

by Monica Øien

This post is also available in: English (Engelsk)

Et av de første studioene jeg besøkte her på Vestkysten var Core Sport.
For meg var det et eventyr å finne et studio som liknet mitt i Oslo. Ikka fordi jeg lengter så sykt hjem, men fordi jeg mener at dette er den aller beste treningen, for kroppen, for helsen og for humøret. Chanda er en erfaren jente, pilates studioeier og instruktør.  Hun er tidligere profesjonell ballet danser og hun vet å koreografere klassene sine med intuisjon, rytme og utfordring. Chanda har vært i fitness industrien siden 1991 og åpnet sitt eget studio i 2007.
chanda 1

Jeg har testet alle hennes klasser,  reformer, matwork, Barre og Trx. Jeg digger hver og en.

Hva kan kundene forvente på Core Sport? 
Et utrolig profft team, kreative klasser, kvalitet i undervisningen og hyggelig atmosfære. Vi forsøker å tilby alt du trenger på et og samme sted, funksjonell fitness, cardio, styrke og fleksibilitet!  
 
Hvorfor mener du at TRX er et effektivt verktøy for å få en sterkere kropp? 
 
Du kan bevege deg i alle retninger og samtidig bruke ekstra utstyr for å utfordre deg self end mer. I TRX programmet er det vanskeligere å jukse og du for mer valuta for pengene.
 
Hvordan bygger du en klasse? 
 
Jeg legger lag på lag. Dette gjør det mulig å lage lengre sett, parallelt kan du gjøre modereringer eller større utfordringer. Dette resulterer i enda flere repetisjoner og treningen blir super effektiv. 
 
Hvor beveger fitness trenden seg videre dette året?  
 
Det er vanskelig å si siden endringene skjer så raskt. Men jeg ser et stort gap mellom de store studioene og de små «boutique studioene». Man ser nok bedre resultater i de mindre miljøene, så disse er ihvertfall kommet for å bli. Jeg ser også flere sport fokuserte treningsklasser så det blir spennende å se om utstyrsbransjen klarer å følge utviklingen og levere.
  
Hva er en perfect treningsuke for deg? (vedlikehold, helse, energi)
 
Jeg trener i mitt eget studio og derfor består den av et par cardio og spinningklasser, 2 reformerklasser, 1 sirkeltrening for litt tyngre vekttrening, 1 Barre class og 1 TRX. 
 
Hva er dine treningsverdier? 
Tren SMARTERE ikke HARDERE!!!
Chanda tok meg med på en runde med TRX -en og den filmet vi slik at du kan øve deg litt hjemme. Vær så god. Kos deg, jeg digget denne sekvensen.
Beste hilsen,
 
Monica

Du kan også like...

Leave a Comment