Optimaliser treningen din!

by Monica Øien

This post is also available in: English (Engelsk)

Etter et 1/2 år med Chakra trening med Lani Reagan er det dags for å bli litt mer praktisk og inkludere noen øvelser inn i din spirituelle hverdag. Denne rutinen hjelper i hvertfall meg å kjenne en dypere indre fred og til og med mer glede i en travel hverdag! Jeg vet at dere er alle veldig travle så vi har laget videoene korte og effektive slik at de blir enkle å praktisere. Vil du jobbe frem mer harmoni og dypere kontakt med deg selv, med din familie, din omkrets og med verden?

IMG_0568 2

Hva er hensikten med denne sekvensen, Lani?

Alle deler av kroppen trenger tilgang til ren prana-chi, ikke bare der hovedchakraene befinner seg. Energi banene eller meridianene beveger seg gjennom kroppen, dette inkluderer også ledd, og de mer delikate områder som øyne, bihuler og passasjer til hjernen. Denne sekvensen hjelper deg  å fjerne overbelastet energi som forsinker strømmen av prana. Når denne strømmen er dårlig reduseres kroppens naturlige regenerative krefter. Når man fjerner denne energien åpner man opp plass for mer livskraft for å revitalisere disse områdene.

Hvor ofte bør man foreta denne rensingen?

For å få energien til å flyte gjennom hele kroppen kan du gjerne gjøre dette daglig. Men jeg anbefaler å gjøre det før en treningsøkt eller meditasjonen din. Sekvensen er også ideal for en liten booster midt på dagen med din favoritt feelgood låt. Den hjelper også mot lett hodepine, fordi i hodet og solar plexus lagres seg ofte endel negativ prana.

Dersom folk ikke kan kjenne energien i denne sekvensen,vil du si at det likevel hjelper, hvordan i såfall?

De fleste av oss er ikke oppmerksomme på  de usynlige naturkreftene. Like lite som vi med våre mobiltelefoner ikke kan gjenkjenne de teknologiske kreftene bak dem. Men dette stopper oss ikke fra å bruke dem og dra nytte av dem. Derfor om du ikke kan føle energien vil du bare ved å praktisere etterhvert få resultater om du er oppmerksom til hva som skjer mens du trener etterpå.Jeg har lang fartstid med dette arbeidet og erfaringen min er at selv om du ikke direkte kjenner arbeidet ditt vil det påvirke deg og hvordan du trener og beveger deg etterpå. Jeg anbefaler derfor å praktisere, eksperimentere for glede og være åpen og mottakelig.

Vil du lære mer om  Lani Reagan´s arbeid:

http://www.dynamichealingtherapies.com

Følg denne enkle sekvensen som forbereder deg til en enda dypere treningspraksis:

Jeg håper du finner glede og inspirasjon i denne øvelsen som vil forberede deg til en dypere trening,  uansett hva du gjør pilates, yoga eller kroppsarbeid.

Beste hilsen Monica

Du kan også like...

2 comments

Pia 23. januar 2017 - 12:05

Helt fantastisk Monica!
Drømmen om å bli frisk og starte treningen igjen er større enn noen sinne etter at j fant din blogg.
For en vakker, sjarmerende og inspirerende DAME? Og så er du utrolig god på å formidle nye og spennendedet Treningsmetoder…
Hjertelig tusen takk for at du holder håpet mitt oppe?

Varm og takknemlig klem

Reply
Monica Øien 23. januar 2017 - 20:01

Hei Kjære Pia, det er veldig hyggelig at du tar kontakt og særlig der du beveger deg tilbake etter tøffe tider
og føler du trenger trening igjen i livet. Jeg er spent på hvordan du beveger deg frem og ta gjerne kontakt om du trenger noen råd. Stor klem fra meg, Monica

Reply

Leave a Comment