4 håndkleøvelser på kontoret

by Monica Øien

Ønsker du å oppnå resultater er det viktig å fornye treningen din innimellom og gjøre nye rotasjoner og øvelser og ikke gli inn i en rutine der du gjør det samme hele tiden. Derfor er Bodysculpting et genialt konsept. Jeg leker frem nye øvelser med enkle redskap som du kan få til hvor som helt og når som helst. Her er et mini program for deg som du kan skvise inn i lunsjpausen din. Det tar deg kun 10 minutter og jeg er sikker på at du vil kjenne det jobbe deilig i hele deg- mage, rygg, sete og lår.

dsc_3177

Finn en fredelig «spot» og gjør din lille serie, på kontoret eller hjemme

Programmet: kjør hver øvelse 25 repetisjoner. En liten pause på 10 sekunder mellom hver øvelse før du går til neste. Kjør hele serien til du har nådd 10 minutters trening! NB stående lateral lunge må du huske å kjøre først 25 på den ene siden og deretter 25 reps på den andre!

Øvelse 1: Lateral lunge

Stå med bena i hoftebredde avstand og len deg litt frempå, hendene i hoften. Nå setter du den ene foten på hpdnkleet og skyver ut sideveis og trekker inn igjen. ha fokus på og jobbe i begge retninger, altså ut og med innside lår trekke inn. Gjør 25, og bytt så side.

Stand with feet shoulder-with apart, hands on hips, lean a bit forward, slide on leg out to the side. Repeat 25 times and shift leg.

dsc_3213

Du starter stående med parallelle ben og sklir deg ut, først en side og så bytter til den andre

Øvelse 2: Leg curl

Legg deg på rygg med armene langs siden og føtter plassert på håndkleet. kom nå opp i en bro mens du ser en rett linje fra bryst til hofte til kne. Skli nå begge ben parallelt ut fra deg mens du legger vekten på helene. Trekk dem inn igjen og repeter 25 ganger.

Lie faceup, knees bent, one straight line, heels on the towel, slide heels away from you without dropping the hips. 25 reps

dsc_3205

Kjenn at du har en rett linje fra bryst til hofte og til kne

dsc_3207

Så sklir du bena ut så langt du klarer og trekker inn igjen med helene

Øvelse 3: Midje twist

Sett deg i en båt med begge ben løftet opp parallelt foran deg. Hold håndkleet som på bildet med armene rakt ut i skulderhøyde. Nå skal du foreta en twist, altså en vridning fra side til senter og til motsatt siden. Hold brystet løftet og la blikket følge deg når du vrir til sidene. Repeter 25 ganger.

On the floor and hold the towel with arms straight out from shoulders. Twist from side to centre and to other side. lift your breast. Repeat 25 times.

dsc_3183

Armene går rakt ut fra skuldre

dsc_3187

Vridningen skjer i armene over til en side, til midten og til motsatt side igjen

dsc_3188

Øvelse 4: Superman strekk

Legg deg på magen med ben samlet og lett løftet fra bakken.trekk navlen godt opp i korsryggen og albuene kommer ned langs midjen mens du holder på håndkleet. fra her skal du strekke armer rett ut mens du holder skuldre senket eller bort fra ørene. Repeter med strekk ut og inn 25 ganger.

Facedown on the flott, lift both legs slightly from the floor, hold the towel under your breast. Stretch straight out and back in. Repeat 25 times.

dsc_3200

Trekk navlen godt opp i ryggen for å beskytte den.

dsc_3196

Hold ben hele veien litt løftet

Vil du lese mer om Bodysculpting? .. sjekk her:

https://monicaoien.no/2016/02/09/hollywoodtrenden-bodysculpting/

MoveGood, RenewGood & FeelGood

Monica

Foto: @maxbarelphoto

Klær er fra Casall

Du kan også like...

Leave a Comment