prestasjonsangst

by Monica Øien

img_6263 Nå kjenner jeg bare på stress og nerver og verken lyd eller bilde er med meg og jeg skal ha LIVE klasse til The Room imorgen. Fillern. Har holdt på i flere uker og min utrolige tålmodige kollega Navreet har stilt med lerret på stduio,. Lys-og lyduteleie Tommy har stilt opp og hjulpet. Jeg har handlet ørten kabler og mic-er og så er resultatet så skurrete enda…

Her er en liten film der man ser hvor dåååårlig oppløsning det er på bildet… nettet er ikke stabilt…

https://www.youtube.com/watch?v=f2ECaWVA75o

Den følelsen når det ikke blir helt som jeg ønsker og drømmer om.

Vel her er det California tid, har holdt på siden kl 07 og nå er klokken 12.00 – jeg skal ta meg en tur å kjøre trappetrening for å få ut frustrasjonen…..

Jeg er nemlig ikke i mål og tester videre utover dagen… håper jeg ikke skuffer dere som skal komme på klasse imorgen kl 17.00 – men jeg lover at Navreet er der og inspirerer 100% dersom teknikken skulle feile…. men jeg skal også være der sharp kl 08 California Time……

 

Klem fra Monica

Du kan også like...

Leave a Comment