Kangoo Jumps kaloribrenner

by Monica Øien

Når trening er så gøy at du ler har oppfinneren skjønt noe viktig. Min filosofi er at trening skal gi energi og glede og indirekte kan den gjerne forme, stramme, tone og tøye! På Miami Beach er Kangoo Jumps noe av det morsomste du kan gjøre mens du trener rumpe, balanse, legger, lår, forbrenner fett og øker hjerterytmen? Nestne for godt til å være sant! Det en morsom ny trend over hele verden faktisk, og jeg tenker snarlig å investere i et par selv. På nettet ligger de på rundt 200 dollar for et par.

IMG_8800

Kangoo Jumps er et rett og slett et par hoppesko som utfordrer styrke og balanse. Det var en ingeniør i Sveits som opprinnelig laget designet da hans helsetilstand gjorde at han ikke kunne trene slik han ønsket. På «South Florida Trikke» utleie får jeg en kjapp innføring i bruken, hehe men det eneste han egentlig sier er at jeg ikke skal hoppe, men gå eller løpe med mine nye workoutshoes.

IMG_8788

Om du ønsker å leie koster et par 10 dollar for en halvtime. Det ser skikkelig snålt ut, men jeg må innrømme at jeg sjelden har hatt det morsommere under en treningsøkt…. jeg fikk mange rare blikk og folk pekte i vilden sky og jeg lo selv hele halvtimen jeg trente på strandpromenaden. Rene endorfinnytelsen! Her får du høre tips fra utleieren:

Effekten merkes, hjertet pumper fortere, jeg kjenner det jobbes både i lår, legger og mage, og spesielt rumpe og det sies at bare ved å ta på Kangoo Jumps og erstatte gåturen din med disse på så brenner du dobbelt så mye som når du går.

IMG_8792

Mikkel på 4 var stolt da han fikk prøve dem på, men det anbefales ikke for så små barn. Men dersom du ønsker å teste ut noe helt nytt denne våren samt brenne noen ekstra kalorier så er dette absolutt verdt å sjekke ut. At det faktisk også har en helsegevinst ved at trening med Kangoo Jumps stimulerer blodsirkulasjon og  reduserer leddsmerter med opptil 80% er bonus og ekstra pluss.

Film fra stranden:

JumpGood, SmileGood and FeelGood,

Monica

Du kan også like...

Leave a Comment