kaneleple chips

by Monica Øien

Høsten er her og hva er vel herligere enn litt høstlig sunt snacks når kveldene er mørke? Denne småsnacksen dufter jul og røkelse i heimen etter at du har bakt dem. Super lett å lage, særlig om du har etersike oljer i hus, dersom ikke kan du bruke vanlig kanel.

epler, kaneolje og kokosblomstsukker

 

Her er oppskriften:

4 epler skjæres i løvtynne skiver

1 ss kokosblomstssukker eller din favoritt søtning

6 dråper kaneldråper (eller 2 ss kanel)

Slik gjør du:

Forvarm ovnen på 105 grader

Gjør klart to stekeplater med bakepapir

Skjær epleskiver og legg disse i et lag på stekeplatene

Miks sammen kanel og sukker i en liten skål

Strø over blandingen

Stek i 20 minutter, ta dem ut og snu alle epleskivene, strø over litt mer blanding

og stek i ytterligere 20 minutter.

 

Voila, da har du deilig eplesnack til kvelskosen,

 

Beste hilsen

Monica

 

Du kan også like...

Leave a Comment