Ny trend: yoga, pilates & martial arts

by Monica Øien

Hva skjer om du lager en god miks av Yoga, Pilates & Martial arts? Jo, In-Trinity skjer. Det er selveste grunderen av Spinning maskinene Johnny G som har funnet opp trenden. Han bor her i Montecito og vi er i dialog, jeg har ikke fått møte ham enda – in person. Men jeg har testet konseptet hans flere ganger og synes det er ganske spennende.

johnny-g-portrait1

Johnny G – Kranckcycle

Kanskje litt smalt for noen, så denne bloggen skriver jeg som ren inspirasjon for deg til å tenke litt nytt på matten din. Fordi som jeg alltid repeterer; det er viktig å forandre og endre på treningen. Kroppen din får slitasjer, musklene blir ubalanserte og motivasjonen daler om alt er gjentakende og likt. Så dette er en inspirasjonspost til DEG! Håper du liker den og får noen nye ideer. Det er du som tilsynelatende er skaperen av din egen treningshverdag! Du er nærmest deg selv, i alt du gjør!

img_8868

Bring your yoga to an anti-gravity level! Her med Pilates og Yoga instruktør Natalie Porter

Selv mener In-Trinity at de er det siste innen Body-Mind-Spirit Transformasjonstrening, designet av Spinningmesteren vi alle kjenner fra 80-tallet – selveste Johnny G. Johnny. Han har brukt flere år på å designe apparatet sammen med ingeniører fra Matrix Fitness. Brettet har en ru overflate som gjør at du ikke sklir mens du trener, du kan jobbe mot tyngekraften og slippe negativ energi under brettet. Konseptet inspirerer deg til å sette en klar intensjon for din egen trening. Noe vi egentlig alle kunne ta til oss som en vakker vane i å forankre oss i det vi bruker tiden på.

Han har designet to ulike klasser, en Restorativ Yin klasse som tilbyr øvelser i et mer rolig tempo, med fokus på å stabilisere kroppen og jobbe med underliggende muskler.

img_5930

img_5642Yang klassene har mer energi og er ganske krevende med planker og yoga stillinger mot tyngdekraften. Denne klassen er ganske tøff og utfordrer kroppen gjennom In-Trinity`s 5 aspekter: smidighet – balanse – koordinasjon – fleksibilitet og styrke.

img_8869

Martial Arts er et viktig element i In-Trinity

Jeg elsker klassene og føler meg både sterk og opplagt etterpå. Så selvom du ikke finner akkurat dette hjemme i Norge kan du kanskje begynne å leke deg litt med posisjonene dine i bakke og på matte, og åpne perspektivet for nye trender.img_5927

MoveGood, OpenGood & FeelGood

Monica

Klær fra @casalltraining

Følg In-Trinity på instagram: @intrinityglobal og Johnny G her: @johnnygmethod

Bilde av Johnny fra Krancycle

Du kan også like...

Leave a Comment