Monica Øien
  • HJEM
  • OM MEG
  • KATEGORIER
    • Biohacking
    • Spiritualitet
    • Kosthold
    • Trening
  • VIDEO
  • ONLINE
  • KONTAKT

Monica Øien

feelgood workout

  • HJEM
  • OM MEG
  • KATEGORIER
    • Biohacking
    • Spiritualitet
    • Kosthold
    • Trening
  • VIDEO
  • ONLINE
  • KONTAKT
Kosthold

Regnbue Ratatouille

written by Monica Øien 20. november 2016

Sjekk denne superdeilige, fargeraketten av en rett. Her er det bare å ta det du finner av fargerike varianter, tenk farger. Dette er gøy! Jeg fant oppskriften i et amerikansk livsstilsblad og har her laget min variant. ( I bladet var den enda lekrere med rund form så det ville jeg anbefale om du har en sånn). Det er vinter hjemme, og kanskje det faktisk gir litt energi til både kropp, hjerte og smaksløkene med en regnbue rett.

img_8808

Her er retten klar til å settes i ovnen!!

 

Dette brukte jeg:

1 gul squash

1 rød bete (golden beet)

2 gylne beter (red beet)

1 rød løk (red onion)

2 tomater

1 zucchini

1 søtpotet (sweet potato)

2 lilla potet (purple potato)

1 vanlig potet (white potato)

1 heirloom pumpkin

img_8789

Plukk farger og circa samme størrelse på grønnsakene

Skrell alle grønnsakene! (Peel)

img_8790Og skjær dem i ca 1/2 cm tynne skiver. (Cut into 1/4 inches slices)

img_8794

Dekk den ildfaste formen med tomatsaus (finhakkede tomater på boks eller en hjemmelaget marinara variant) (cover the bottom of the skillet with marinara sauce)

img_8792

Et lag med tomatsaus i bunnen gir fuktighet og masse smak

Så begynner du i en ende og legge skiver i “bunker” og dekorerer med kontrastfarger. (arrange sliced veggies)

img_8795

Begynn ytterst, og legg grønnsaker med ulike farger ved siden av hverandre

Når du er klar salter og peprer du retten etter ditt behov (jeg brukte 11/2  ts Himalayasalt og 1 ts grovmalt pepper!. Videre circa 2 ss med en god olivenolje. (sprinkle salt, pepper and oliveoil)

img_8807

img_8810

Bak dem i ovn på ca 225 grader

Nå bakes grønnsakene i ovnen på ca 225 grader i ca 40 minutter. Tiden avhenger av hvor tynne skiver du klarer å skjære, denne retten sto i 45 minutter. (Bake for 40-45 minuts on 400 degrees)

Om du vil “spice” opp litt til slutt kan du strø over Feta ost biter og basilikumblader!! (top with Feta and basil)

Jeg er spent på om du får helt dilla!!! Det får nemlig jeg:-)

Vil du lage enda en digg rett med gylden bete (som jeg vet dere får tak i hjemme) sjekk her:

Digg treningsgrønnsak

Klem fra Monica

Regnbue Ratatouille was last modified: november 20th, 2016 by Monica Øien
feelgoodfoodfoodhappylifestylemonicaøien
0 comment
6
Facebook Twitter Google + Pinterest
Monica Øien

previous post
Takknemlighetstrening
next post
Happy Healthy California Yoga

Du kan også like...

vannmelon godteri

31. juli 2017

Regn, solnedganger&studieliv i California

13. januar 2017

Grønn Chaga Latte

22. september 2017

ny superfood fra regnskogen

10. oktober 2016

skjell “almejas” rett fra havet

17. april 2016

Supermat styrker benmassen

16. september 2016

Lotus Rot – gir deg sjelefred

30. mars 2016

Eteriske oljer for å redusere stress

2. november 2017

Alkohol og bevissthet i høytiden

27. november 2016

Tips for å støtte immunsystemet

5. februar 2018

Legg inn en kommentar Kanseller svaret

To me every hour of the day is filled with magic moments, its up to me to catch them

Life is a journey through your past, present and future, you just need to be aware of the three stations while you are in the now

Consistency is a key word to stay in your best you

Core Balance

ONLINE TRENING

Core Balance

CORE BALANCE

age

ECO LIFESTYLE

Archives

  • mai 2021
  • mars 2021
  • desember 2020
  • oktober 2020
  • august 2020
  • april 2020
  • mars 2020
  • februar 2020
  • januar 2020
  • juli 2019
  • juni 2019
  • mai 2019
  • februar 2019
  • desember 2018
  • november 2018
  • oktober 2018
  • september 2018
  • august 2018
  • juli 2018
  • juni 2018
  • mai 2018
  • april 2018
  • mars 2018
  • februar 2018
  • januar 2018
  • desember 2017
  • november 2017
  • oktober 2017
  • september 2017
  • august 2017
  • juli 2017
  • juni 2017
  • mai 2017
  • april 2017
  • mars 2017
  • februar 2017
  • januar 2017
  • desember 2016
  • november 2016
  • oktober 2016
  • september 2016
  • august 2016
  • juli 2016
  • juni 2016
  • mai 2016
  • april 2016
  • mars 2016
  • februar 2016

Siste artikler

  • Vegetabilske oljer & sykdom

    14. mai 2021
  • Carnivore & T-bone til frokost

    6. mai 2021
  • Hva er Biohacking?

    6. mars 2021
  • dobbel miniband challenge

    17. desember 2020
  • Pumkin dessert 100 kcal

    31. oktober 2020

Categories

  • Biohacking
  • Eco
  • I gymbaggen
  • Kosthold
  • Spiritualitet
  • Trening
  • Video
  • Facebook
  • Instagram
  • Email

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
@2020 - Monica Øien. All Right Reserved. Designed and Developed by PageLook.no.


Back To Top