Elisa Røtterud – i gymbaggen

by Monica Øien

Elisa Røtterud (37) er selvstendig næringsdrivende innen PR og Content og fredragsholder. Hun har akkurat landet et prosjekt i Nepal der hun har produsert og solgt pledd i ren veldedighet for å hjelpe opprette arbeidsplasser. Elisa er en energisk jente man skulle tro nesten aldri sitter stille. Et neste eventyr er skreddersydd og klart før hun har rukket å lande, og Elisa vet å skvise inn absolutt alt i løpet av en arbeidsdag. Også en porsjon yoga mestrer energibunten som ikke helt skjønner spørsmålet om hvordan hun slapper av. Sjekk hva fjellgeita, bringebærkonen, og livsnyteren Elisa pakker i gymbaggen sin foruten jentestash!

img_4612-e1470994050687

Elisa er alltid i bevegelse

 

 Når ble du for alvor interessert i trening (dans, yoga..etc)

Jeg har alltid vært interessert i trening! Men jeg har trent mye feil på treningssenter. De siste tiåret har jeg trent variert med fokus på naturen som mitt treningssenter. Motbakker er min store lidenskap, og gjerne med ski eller stegjern på beina. For å hindre skader og styrke muskulaturen går jeg på The Room og booster ut energien på Barry’s Bootcamp.

     Favoritt trening i barneårene?

Jeg er oppvokst i Sørums skoger- så jeg gikk utallige turer på sti. Jeg hadde også tidlig en interesse for friidrett, men dessverre forsvant denne i tenårene.

     Treningsform eller vane som virkelig fikk kroppen på plass?

Nøkkelordet er variasjon! Jeg ser på trening som opplevelse og moro, og ikke som et slit. Jeg kan klatre, gå tur, trekke dekk, gå på The Room, en hissig fjelltur eller gjøre yoga. Da er kropp og sinn i balanse.

      Når på døgnet passer det deg best å trene og hvorfor?

Tidligere likte jeg å trene etter jobb, men den siste tiden sverger jeg til trening tidlig om morgenen. Helst før klokken åtte! Da er kroppen fornøyd og jeg kan sette meg foran maskinen og jobbe.

      5 ting som du alltid må ha med deg i gymbaggen?

Tørrsjampoo, da jeg ikke alltid rekker vaske håret. Elizabeth Arden sin olje til hud og ansikt. BB cream fra Babor. Litt blush fra Bobby Brown. Og selvsagt en sjokk stor vannflaske- og oppi den heller jeg litt Aloe Vera dråper fra Supernature. Skal jeg på langtur- er sekken frigjort for kosmetikk og består av matpakke, drikke, skift og nødvendige verktøy tilfelle jeg får en ulykke.

dsc9482-e1477313428507

Tørr shampoo

tetris_1

Jente stash!!!

 

     Favoritt treningstøy og merke

Jeg sverger til mange merker! Til innetrening liker jeg Run & Relax, Casall, Björn Borg og Adidas Ultra Boost på beina. Til utebruk henviser jeg til bloggen min for tips! Men jeg er per dato stolt ambassadør av Berghaus, Viking Footwear og Synsam.

     Hva er din favoritt drikke under trening?

Til langturer blander jeg vann med Ringen-vann. Da får jeg nok mineraler og salt. Sportsdrikke og gel, kan jeg også bruke på langrennsturer over 6 mil samt seige fjelltopper. Jeg kan også ha en Coca Cola i sekken tilfelle blodsukkeret faller, og jeg trenger øyeblikkelig energi. Ellers sverger jeg til vann med sitron og Aloe Vera dråper.

 Hva spiser/drikker eller lader med etter trening?

Det er viktig å spise skikkelig! Etter trening er det fint å få i seg proteiner. Jeg sluker alltid en liten matbakke eller bar etter trening.

  Har du noe favoritt musikk til trening?

Musikk er svært viktig for meg! Jeg har sågar satt musikk til hele løypa under Birken! Lindstrøm er helt klart favoritten. Gå på min Spotify og søk Birken13- der er det mye god treningsmusikk- som jeg ellers ikke hører på.

   En fitness/treningperson som inspirerer deg?

Sherpaene i Nepal som tilrettelegger, risikerer, ofrer, jobber, klatrer og legger opp tau for at dumme eventyrere skal nå sine mål. De har min dypeste respekt.

     En kropp som inspirerer deg?

NEI. 

    Hvilken del på kroppen din liker du best?

Jeg har ikke fokus på slike ting. Jeg liker å ha en trent kropp, men er ikke fanatisk. Skal jeg på en langtur, må jeg spise meg opp og gå opp en buksestørrelse eller to. Heller eventyr enn skinny jeans!

    Hestehale, fletter eller løst hår når du trener?

Buff! Jeg sverger til pannebånd!

     Hva gjør du for en rask trening når du ikke rekker å gå på klasse?

Jeg har en bambusstang hjemme som jeg gjør ryggøvelser med. Jeg har en forferdelig skakk og stygg rygg.

   Hvordan slapper du av? 

Jeg forstår ikke spørsmålet?

   Ditt treningsmantra?

Everyday is an Expedition

 

Meritter:

Store Skagastølstind og uttallige kremtopper i Jotunheimen

Island Peak (6189)

Ama Dablam (6812)

Mount Blanc (4810)

Leter nå etter sponsor for Manaslu ekspedisjonen i 2017 der hun har som mål å nå 8000 meter.

Eventyr i tynn luft

 

Følg Elisa på hennes mange spennende eventyr på bloggen:

www.elisarotterud.no

 

Klem fra Monica

 

Foto:

@girlcrush.no

@lindakg87

Du kan også like...

Leave a Comment