Hva har du i Gymbaggen?

by Monica Øien

Hei og hopp. Her kommer en ny bloggserie som er inspirert av all glam, og helse- mat & trening som møter meg her i California. Det er en jungel her ute og daglig må jeg begrense min entusiasme fordi jeg kan ikke rekke alt. Det er så mange treningsformr jeg vil teste ut, så mye grønt jeg vil dyrke og mat jeg vil lage, kurs og ashram jeg vil delta på.

Denne lille seriene handlert om forskjellige mennesker og hva de har med seg i sin gymbag, både bokstavelig og interesse messig. Håper du vil like den og bli inspirert. Først ute er meg selv – hehe der jeg nærmest intervjuer meg selv.

I gymbaggen

img_6568

Jeg er medeier av et yoga og pilates studio i Oslo, og har de siste årene bygget et konsept som heter Bodysculpting. Vi er mange instruktører som kan teknikken. Jeg er også medeier i webtrening.no for dere som vil trene med meg online. I tillegg designer jeg livsstilsmykkene Inmotion Essentials, skriver blogg og bok. Jeg er spirituell og mediterer daglig. Min hverdag består alltid av en treningsøkt, kort eller lang. Hver dag. 7 dager i uken.

–          Når ble jeg for alvor interessert i trening?

Det var når ryggen min låste seg på ørten steder i 2000. Jeg begynte med yoga og etter en stund pilates som jeg fikk helt dilla på. Kroppen forandret seg mye, og siden den gang har jeg aldri hatt låsning igjen.

–          Favoritt trening i barneårene?

Jeg gjorde det meste, turn, tennis, svømming og løping, men var aldri dedikert eller god i noe.

–          Treningsform eller vane som virkelig fikk kroppen på plass?

Først pilates, men nå etter at jeg satte sammen Bodysculpting klassene er disse helt essentsielle for meg. både når det gjelder styrke og estetikk.

–          Favoritt trening i dag?

Bodysculpting, svømming og trappetrening.

–          Når på døgnet passer det meg best å trene og hvorfor?

På morgenen har jeg mest energi, jeg trives dessuten best med meg selv når jeg kjenner at jeg er mer fleksibel og sterk etter en morgen økt.

–          5 ting som jeg alltid må ha med deg i gymbaggen?

Bodylotion, etter trening snacks, drikkeflaske, såpe/shampoo & lipgloss!

–          Favoritt treningstøy og merke

Elsker Casall og har brukt det i mange år før jeg ble ambassadør, Har fremdeles 10 år gamle Casall plagg som aldri blir slitt ut. Digger tights og singleter, og leggvarmere.

–          Hva er min favoritt drikke under trening?

Denne mixen er en favoritt: saften av raspet ingefær, 1 presset sitron og 1 presset appelsin, vann og is i flasken. Ellers drikker jeg vann

–          Hva spiser/drikker eller lader jeg med etter trening?

Ofte nøtter, en soya sjokolademelk, eller en liten kalorifattig bar, da er smore min favoritt med masse sunne ingredienser.

–          Har jeg noe favoritt musikk til trening?

Henter masse inspirasjon fra Tidal og setter sammen feelgood låter, musikk som gjør meg glad og noen ganger lager jeg lister basert på Bodysculpting som er tema, for eks: ABBA, 80-tallet, women power etc etc..

–          En fitness/treningperson som inspirerer meg?

Tracy Anderson har lært meg at vi kan alle forandre kroppen og bli den vi ønsker. Altså den beste utgaven av oss selv. Jeg har vært så heldig å få jobbe direkte med henne. Hennes dans er ikke min favoritt men toningen. I tillegg har jeg studert Jane Fonda som er en stor heltinne. Jeg lar meg inspirere av begge disse kvinnene samt av Pilates teknikk og styrke trening.

–          En kropp som inspirerer meg?

Tracy Anderson og Jennifer Aniston.

–          Hvilken del på kroppen min liker jeg best?

Kanskje rumpa? Den får kjørt seg daglig og jeg mestrer å holde litt styr på den. I tillegg «jukser» jeg litt med bindevevsmassasje – det gir ekstra boost.

–          Hestehale, fletter eller løst hår når jeg trener?

Akkurat nå er det fletter fordi det siste året har det vært så lett å la seg inspirere, men stort sett hestehale.

–          Hva gjør jeg for å få en rask trening når jeg ikke rekker å gå på klasse?

Da setter jeg på vektmansjetter på bena og tar en 10 minutters økt på rumpa, ca 7 øvelser på hver side MEN disse øvelsene har jeg designet slik at jeg samtidig og indirekte jobber med mage, korsygg og armer i tillegg.

–          Hvordan slapper jeg av?

Jeg mediterer minst 10 minutter hver dag. Enten ved egentrening eller bruke en app.

–       mitt treningsmantra

Litt bevegelse hver eneste dag, uten å stille for høyre krav til deg selv. Trening er din spesielle «me time» – en gave du gir deg selv

img_6542

Tracy Anderson og Jane Fonda er forbilder

 

Klem fra meg

 

Jeg er sponset av Casall – klær på bilder og fått produkter fra Biotherm.

Og serien er inspirert av the chalkboard:-)

 

Du kan også like...

Leave a Comment