It matters – unik rabatt på tights

by Monica Øien

Alt du gjør, stort som smått, har en innvirkning på livet ditt. Som treningentusiast og ambassadør for Casall Norge vil jeg dele med dere litt om kampanjen IT MATTERS. Casall ønsker å formidle vikktigheten av et aktivt liv i balanse. Dette er også noen av mine grunnleggende livsverdier. Jeg trenger å bevege meg litt hver dag fordi det påvirker mange ting:

  • min relasjon til medmennesker
  • humøret
  • helsen
  • vekten
  • en begynnende osteoporose

Jeg kan med andre ord  bare finne gode argumenter for et liv i bevegelse. Her spiller også klærne en rolle. Ingenting er bedre enn å kunne kjenne seg fri, lett og komfortabel når man trener eller går tur. Jeg virkelig elsker kvaliteten på Casalls klær. Noen tights strammer og passer til løping, mens andre tights er som å gå rundt i pysjamas. Gir meg fri bevegelse.

image

Våre daglige valg kan påvirke hvordan man har det, hvor man er på vei og hvordan man presterer på trening, men også ellers i livet. KAMPANJEN Høstens kampanje, der tights er i fokus, hyller selvtillit, viljestyrke og pågangsmot.

Casalls kunder er oppmerksomme, sterke og dedikerte, samtidig ikke redd for å utfordre seg selv eller andre. og det er vi som brukere som inspirerer Casall til stadig utvikling, sier Helena Nyström, markedssjef hos Casall. -Tights er et plagg som speiler din personlighet. Fordi i dag er tights et etablert livsstilsplagg med en plass i vår hverdagsgarderobe, konstaterer Helena Nystrøm.

Jeg vil feire høstens kampanje og kolleksjon med dere som leser bloggen min og som følger min treningshverdag med en unik rabatt som starter i dag og varer til 4 september på WEAR. Jeg håper dere tar sjansen på netthandel. Jeg opplever at størrelsene i Casall er akkurat det de lover. Og om du ønsker litt strammere følelse ville jeg heller gått ned enn opp i størrelse dersom du ligger midt i mellom. Spør meg gjerne også om favoritter og hva som passer til hvilken type trening.

Benytt følgende rabattkode  MONICA20 – når du klikker deg inn her:

www.casall.com

Her er litt info om høstens kolleksjon:

FRA NEON TIL NEDTONET AW16-kolleksjonen er sofistikert med gjennomtenkte detaljer, høy kvalitet og funksjonalitet i fokus. Den gjennomgående fargeskalaen følger trenden med en mer nedtonet fargepalett. Her finnes innslag av Petrol, Khaki og Vinrød – og neon har blitt utelatt til fordel for naturtoner. Casall har over 30 års erfaring med å utvikle treningsprodukter. Ikke minst i tights-kategorien tilbys et bredt og avansert sortiment som er tilpasset ulike former for trening. Blant høstens modeller nnes alt man behøver for å ta trening sin til neste nivå, uansett om det gjelder høyintensitetstrening, roligere aktiviteter eller restitusjon. Kolleksjonen er bygget på Casall sin karakteristiske kombinasjon av kvalitet, funksjonalitet, design og estetikk.

image

SYV TIGHTS I FOKUS Den nye tights-kolleksjonenes bredde vises gjennom syv ulike modeller. Alle med sine unike utrykk og detaljer. Blant disse nnes statement-tightsen Casall Shiny Waist med sin brede midje i kontrastfarge. Med sine smarte panel langs sømmene på innsiden forminsker det friksjon. Den har også en lomme i siden til mobilen – som gir rask tilgang til digitale hjelpemidler, telefon og ditt sosiale nettverk. For den som liker mønster, nnes blant annet Casall Pxl, både i en ensfarget modell med mønstrete detaljer og en helprintet med dust blomstermønster. Sporty, feminint og uttrykksfullt med en elegant fremtoning.

Her er en liten treningsserie for deg som du kan teste hjemme:

5 min express

image

Husk koden: Monica20

Da håper jeg du blir fornøyd. Både med nye treningsklær og med følelsen av å tre inn i en hverdag med litt bevegelse hver dag!

MoveGood, StretchGood & FeelGood

 

klem Monica

ettersom jeg er ambassadør for Casall Norge er klærne jeg bruker delvis sponset.

Du kan også like...

Leave a Comment