Jeg flytter til California

by Monica Øien

Det er 4 dager til jeg flytter til California. Jeg har det siste året hatt flere lengre reiser. Jeg har møtt noen smykkedesignere, besøkt en haug med pilates og yogastudio og utvekslet erfaring og latt meg inspirere. Jeg har kjørt opp og ned langs kysten av både California og Florida i et forsøk på å finne et sted å bo fra høsten.

IMG_5086

Jeg vokste opp med innflyttede amerikanere som jobbet i «oljå» i gamlebyen min Stavanger. Jeg har vel hele livet drømt om et år i Amerika. Kontinentet snakker til hjertet mitt- jeg føler enrom tilhørighet….  og til California aller mest. (spørs om følelsen fortsetter med tanke på valgkampanjen som tar pusten fra meg…)

Men akkurat nå er det ikke lenger en drøm. Lange hvite skjelllstrender, blått hav og sol er en nær virkelighet.

IMG_0664

På besøk hos Max som tilfeldigvis også studerer i USA, og Mikkel

IMG_2117

Så hva skal jeg egentlig gjøre der borte?

Jeg står plutselig i en forsvarsposisjon, fordi jeg kan jo ikke bare is at jeg skal ha fri. Jeg ville så misunnelse og leve et altfor godt liv… Dette har stresset meg noe, men ikke mer enn at jeg balanserer en sannhet jeg kan stå inne for. Jeg skal riktignok ha fri for de trivielle daglige gjøremål og rutiner, og jeg vil ha mere tid fordi vi har  mye ferre møtepunkter der enn her.

IMG_4776

Men jeg har et par ting på agendaen foruten å tilbringe masse tid med familien:

  • jeg skal skrive blogg og oppdatere og i beste fall inspirere med treningsnyheter fra USA
  • jeg skal kjøre en LIVE treningklasse til The Room kl 17.00 norsk tid hver torsdag
  • jeg utdanner meg i Chakraer og tantra og jobber med et nytt konsept

IMG_0565

Videre fortsetter jeg med Skype – coaching og Bodysculpting undervisning og tilpasser så godt det lar seg gjøre tidsforskjeller til Norge.

 

Vil du Skype trene med meg kan du maile meg, eller sende beskjed på instagramkontoen: @monicaoien

«Lytt til hjertet ditt og følg drømmene dine – ellers ender du kanskje opp med å jobbe resten av ditt liv for noen som faktisk har gjort det…»

Gleder meg til nye eventyr, ny lærdom, ny livserfaring og nytt terreng.

ExploreGood, MoveGood & LiveGood

Mange klemmer fra meg,

 

Monica

Tights er fra Casall.

Du kan også like...

2 comments

Bente Synnøve jøssang 13. juni 2017 - 03:37

Hei . Dette var inspirasjon. Er en dame som har jobbet «oljå» og har blitt arbeidsledig. Det første halvåret reiste jeg rundt i verden. Når kunne jeg tenkt meg å bodd i california ett års tid. Så dukket du opp med trening … ja det kan jeg jo gjøre tenkte jeg. Gjerne ta ett kurs i engelsk ( kan bare tastaengeldk) hvis det sier deg noe. Håper å høre fra deg hilsen bente-Synnøve. Kanskje dette er spiren til nytt liv i USA

Reply
Monica Øien 15. juni 2017 - 05:49

Hei Bente Synnøve. Så herlig å høre at du kan guts og passion!!! Jeg sier bare JAAA!! Dette har vært et fantastisk inspirerende år. Tastaengelsken får ben å gå på her borte og du vil rett og slett lære bare ved å være!! California er helseMekka nummer en og er du over middels interessert, noe jeg tror siden du nevner trening, så er det perfekt. Send meg gjerne en mail om du trenger noen tips!! Alt godt, Monica

Reply

Leave a Comment