Fredsmeditasjon – bli med?

by Monica Øien

 

Vil du bli med å meditere for fred i Europa med Sri Sri Ravi Shankar?

Jeg har hatt gleden av å møte Guru Sri Sri Ravi Shankar ved flere anledninger gjennom min tid i TV2 da jeg laget TV serien Gudene Vet. Jeg har også vært så utrolig heldg å få være med ham i hans Ashram i India og trent yoga der. Siden har jeg fulgt ham i alle disse årene gjennom sitt dedikerte arbeid for å fremme fred i verden.

Bilde 088

På opptak med «Gudene Vet» på TV2 fikk jeg besøke Sri Sri Ravi Shankars Ashram i India

 

Bli med på Europas største online meditasjon

I et forsøk på å svare på de nylige tragiske hendelsene i Europa, vil den internasjonale FN-akkrediterte organisasjonen Art of Living avholde en unik online event fredag 5. august kl 18.00 CEST med tittelen «Europa mediterer». Denne online kampanjen har som mål å fremme fred i Europa og oppmuntre til bruk av meditasjon som en del av fredsbygging på kontinentet. Jeg har fått gleden av å samarbeide med Art of Living og vil på fredag samle en gjeng på The Room i Oslo for å delta på denne viktige fredsmeditasjonen.

Ønsker du å bli med sender du meg en mail her:

monica@oien.biz og skriver hvor mange som kommer!

Monica og Ravi Shankar

Sri Sri Ravi Shankar og jeg vandrer på Møllebukten strand i Stavanger og prater om ekstase, pust og yoga.

 

Meditasjon har lenge vært allment anerkjent som et verktøy for å oppnå indre fred.

Over 500 studier fra mer enn 200 internasjonale universiteter, inkludert Princeton og Harvard, validerer vitenskapelig både de gunstige effektene av meditasjon, og hvordan individuell og kollektiv meditasjon kan forbedre livskvaliteten for alle. Med utfordringene Europa står overfor i dag, med problemene rundt terror, vold, kriminalitet og uro, kan meditasjon være et viktig fredsbyggende tiltak.

 

«Europa mediterer» vil vise en rekke fremtredende europeiske ledere i dialog med Sri Sri Ravi Shankar, med sikte på å bygge løsninger for våre kollektive fredelig fremtid.

Sri Sri Ravi Shankar vil også guide dere gjennom meditasjonen som dere vil kunne oppleve på storskjerm hos oss på The Room på fredag!

 

 

Om The Art of Living

The Art of Living Foundation (AOLF) ble grunnlagt i 1981 av Sri Sri Ravi Shankar og opererer i 155 land. Det er en av de største uavhengige, humanitære ikke-statlige organisasjoner (Ngo-er) i verden. Sri Sri Ravi Shankar har jobbet utrettelig et stress-fritt og volds-fritt samfunn, og for å fremme fredelig sameksistens. Som en ambassadør for fred, spiller Sri Sri Ravi Shankar en sentral rolle i konfliktløsning. I fredsprosessen i Colombia mellom den colombianske regjeringen og FARC opprørerne, var Sri Sri Ravi Shankars innsats avgjørende for å gjøre slutt på en av de lengste og blodigste konfliktene i regionen.

Ravi Shankar tett

Opplev Sri Sri Ravi Shankar meditere for verdensfred

For ytterligere informasjon besøk http://www.artofliving.org

Da ønsker jeg dere velkommen til meg på The Room, husk å maile i forkant. Presist oppmøte kl 17.45 da sendingen er LIVE og starter kl 18.00

 

BeGood, ShareGood & LoveGood

Monica

Kilder: www.artofliving.org

Foto: www.tv2.no

Du kan også like...

1 comment

Chahat 1. november 2018 - 12:17

Thanks for share with us and I also want to share something with you about meditation.

Reply

Leave a Comment