Post-workout Smoothie

by Monica Øien

Sommer er Smoothie tid og vi bør spise mest mulig av frukt og grønt som modner naturlig med lys og varme – og aller helst fra nærmiljøet. Jeg lager mest frukt smoothie om sommeren fordi jeg liker å spise frukt og grønt etter sesongen. Jeg liker også å gjøre en liten opplevelse av «måltidene». Forleden var jeg på Clas Ohlson og fant dette morsomme settet med sugerør og kurv til 79 kr.

IMG_4408

Jeg har laget en smotthie til barna og en som funker post-workout for meg, men med samme base utgangspunkt.

IMG_4407

Ingredienser:

1 banan

1 pære

1/2  Galia melon

1 kurv bringebær

Mynteblader

1 dl rismelk

Barna elsker den milde smaken og sødmen fra solmoden frukt.

IMG_4412

Mikkel og Bella nyter sødmen fra solmoden frukt

IMG_4409

Sommerdrikken er et lite minimåltid

I min egen variant har jeg samme frukter som base men tilsette litt mer mynteblader, ingefær, litt chili og 1 scoop med mitt favoritt proteinpulver. Noen ganger varierer jeg med mandelmelk eller kokosmelk.

IMG_4414

Velg ditt favoritt proteinpulver med vanilje eller sjokoladesmak

IMG_4413

Post-workout energizer

Håper du finner din favoritt protein smoothie:-)

Har du lyst til å prøve en annen liten lekker etter trening rett, sjekk her:

Miso Mirakelsuppe på 5 minutter

DrinkGood, LiveGood & FeelGood

 

Monica

Du kan også like...

Leave a Comment