Gin&sigaretter&Tarifasalat

by Monica Øien

For et par dager siden besøkte jeg min gode venninne Marit som for tiden ferierer i Tarifa, Spania. Vår felles lidenskap er Andalucia det vi møttes under studier på 90-tallet.

marit

IMG_3578
Jeg var først ute med å få barn av oss to. Da Max var liten og vi noen ganger campet hos Marit var det alltid like spennende å se hva dengang single ‘Bridget Jones’ Marit hadde å by på i kjøleskapet. For som businesswoman var det lite tid på kjøkken og i urtehagen kan du si. Så kjøleskapet bestod stort sett av taxfree varer som gin, vin og sigaretter.
Men det er klart familielivet gjør noe med oss alle og vi tar automatisk tiden til å lage mat og skape kreative opplevelser rundt matbordet.
Så de senere årene har Marit lært meg en hel haug med spennende og enkle retter. Litt lik smak i veien hjelper på og det er godt å dele feminine retter ettersom jeg så ofte må forholde meg til maskulin mat på hjemmebane med 5 menn i hus!
IMG_3605
Den heter nå Tarifasalaten og består av 5 ingredienser. (Opprinnelig 4 men jeg la til en)
1. Vannmelon
2. Fåreost
3. Mintblader
4. Ruccula
5. Spirer (fordi jeg hadde i hus)
IMG_3601
Slik gjør du det:
Dekk tallerken med ruccula
Kutt melon og ost i terninger
Fordel på tallerken
Hakk mintblader og dryss over
Strø over spirer om du vil
Dressing:
Havsalt
Kaldpresset olivenolje
IMG_3602
Salaten funker som frokost, lunsj eller tilbehør til middag. Ja faktisk er det en sånn salat man får dilla på.
Jeg garanterer deg en smaksopplevelse!!
IMG_3603
Ps ønsker du å teste en treningsøvelse som også er inspirasjon fra Tarifa sjekk her:
EatGood, Chewgood & Feelgood
Monica
Foto: @maxbarelphoto

Du kan også like...

Leave a Comment