Jennifer Aniston`s Collagen Smoothie

by Monica Øien

Her snakker alle om Collagen, i hudbehandling og i maten, i smoothies og til og med i drikkevannet. Collagen er rett og slett supertrendy akkurat nå og det finnes i alle tenkelige varianter. Her forleden da jeg handlet på Whole Foods spurte jeg om råd da jeg skulle kjøpe kollagen pulver og hva jeg skulle se etter. Dette var rådene jeg fikk:

 •  produsert i Amerika eller av en godkjent seriøs produsent
 • soyafri
 • melkefri
 • uten kunstig søtning
 • glutenfri

Maten vi spiser i dag som er mer prosessert har mindre naturlig kollagen i seg og produsentene mener derfor at vi trenger mer i form av tilskudd. De beste tilskuddene inneholder rå organisk grønn supermat, hyaluronsyre og probiotika. Dette skal gi skjønnhetsfordeler og forbedre hud, hår og negler. Huden blir mindre tørr og mer elastisk og sterk. Og både hår og negler får en ordentlig boost.

Picture from www.ispot.tv

Superstjernen Jennifer Aniston sverger til «Collage Beauty Greens» fra Vital Proteins og her deler jeg hennes supersmoothie. Den er råååågod og det er næring i hver dråpe:

Du trenger:

 • en kopp blåbær
 • en kopp frosne kirsebær
 • halv banan
 • 1 scoop Protein pulver (jeg bruker med vanilje)
 • 1 scoop Collagen
 • 1 ss Maca
 • 1 ss rå kakao
 • Søtning, Jennifer bruker Stevia (jeg bruker kokosblomstsukker)

Miks alt sammen i blenderen og VOILA her har du din skjønnhetssmoothie!!!

Beste hilsen

Monica

PS denne bloggen har skapt engasjement og folk melder inn hvor man får kjøpt kollagen i Norge. Merket Bulletproof (som jeg har testet en hel boks av og digger) selges på www.nyta.no og ellers kan man finne kollagen på Oslo Skin Lab. Maca er forbudt i Norge men mange handler dette i Sverige.

Du kan også like...

Leave a Comment