Bootylicious Bodysculpting

by Monica Øien

Jeg digger miniband og bruker det på mange av Bodysculpting klassene. Det ser lett ut men når du kommer dypt inn i øvelsene vil du kjenne at dette er solid jobbing. Ved å gi kroppen et element som miniband er å jobbe med styrker du forbindelsen mellom muskler i kroppen. Du kan kjenne etter selv, når du ligger på siden – kjenn etter om du merker forbindelsen mellom for eksempel midjen og låret?

DSC_3059Det å koble hodet på treningen er øvelse og den positive biten er at du jobber mer effektivt. Tenk litt mindfulness når du trener! Vær der du er mens du er der og gjør det du gjør mens du gjør det!

 

Også legger jeg ved Destiny`s Child låten «Bootylicious» så er vi helt sikre på at vi skjønner begrepet:-) God trening da!

MoveGood, BootyGood & FeelGood

 

Monica

 

Foto: Anthony Huus

Du kan også like...

Leave a Comment