Butt Workout på Mølla

by Monica Øien

I dag er dagen for å gjøre noe nytt!!! Dette er en ny film med trening på mølla. Dette programmet kan du gjøre hjemme, over et rekkverk, en stol, ved et bord, det er bare å leke frem mulighetene. Jeg liker ofte å bevege meg i nye settinger for å få ny inspirasjon og se andre perspektiver. Det gir glede og energi.

Jeg sier det ofte og repeterer det igjen, det å ha en treningsvenn er lurt, for det første må du forplikte deg til en avtale og for det andre kan dere skravle og le og dra hverandre litt. Her er jeg igjen sammen med journalist og skjønnhetsredaktør Cecilie Mevatne. Hun har tatt Bodysculpting instruktør kurs hos meg og har også dilla på denne treningsformen. Vel du må bare oppleve det selv for å kjenne at det er bra for deg.

Kjør film og jeg heier på deg!!

workout cec

Lag dine egne vektmansjetter:

Okey det er ganske enkelt, du trenger stoff, nål og tråd og noe tungt, for eksempel sand eller små stein. Du klipper opp en pølse av stoffet som passer rundt leggen din, bretter den dobbel og syr igjen to sider, så fyller du den opp med sand og syr igjen siste side.så fester du den utenpå treningsleggingsen din med en strikk eller tau eller noe smart du har i skapet. Du kan også sy på noen knytteender. Stoffet bør være tykt og tett slik at du ikke får sand i hele huset. Jeg er sikker på du finner en kreativ løsning!!

 

SqueezeGood, PlayGood & FeelGood

 

Monica

 

Foto: Anthony Huus

Du kan også like...

Leave a Comment