Dance Cardio på mølla

by Monica Øien

Å bevege seg er gøy og vi trenger ikke å gjøre det samme hele tiden. Personlig orker jeg ikke et eneste tips til på biscepscurl og utfall, det gir meg ingenting. Jeg må leke og utforske bevegelsen for å ha det gøy. Jeg liker også å ha en treningsvenn. Det gir glede og energi til oss begge. Her er jeg sammen med journalist og skjønnhetsredaktør Cecilie Mevatne som også har tatt instruktørkurs hos meg i Bodysculpting. Og vi leker sammen på mølla. Noen ganger når jeg er ute og løper gjør jeg noen av disse øvelsene også utendørs. Folk ser litt rart på meg og jeg smiler tilbake. Vi trenger ikke være redde for å være litt «gærne». Men jeg husker selv da jeg lærte å danse på mølla av Tracy Anderson at det føltes rart, og litt pinlig. Men nå gjør jeg det overalt. Bare prøv du, og registrer den følelsen som dukker opp første gang du gjør det. Jeg heier på deg og vil gjerne høre fra deg hvordan du opplevde det.

Okey kjør på, det er bare til å snurre film på telefonen mens du danser deg glad, svett og fornøyd!!

PS og jeg lover deg at dette er tyngre en monoton løping på tredemøllen:-)

 

 

DanceGood, PlayGood & FeelGood

Monica

Foto: Anthoy Huus

Du kan også like...

Leave a Comment