Balanse: mat, pilates & The Organic Pharmacy

by Monica Øien

Da jeg fikk barn igjen i voksen alder ble jeg mye mer bevisst på 3 ting.

  1. Hvordan jeg trener og beveger meg
  2. Hvilke produkter jeg bruker
  3. Hva jeg spiser

Nå vil mange tenke at jeg er en sånn supersunn dame som aldri skeier ut. Men det er ikke slik, og jeg har like mange cravings som alle andre. Men det er en tanke til hvert punkt over.

1. Jeg har osteoporose og er livredd for at det skal forverre seg.

2. Jeg får lett pigmentflekker og er varsom med parfyme og kunstige ingredienser

3. Tja, vet ikke hvor jeg skal begynne men har ligget på sykehus mange ganger etter infeksjoner i magen fra India, Afrika osv… Jeg tåler ikke all mat lengre.

Så gleden er stor for meg når  The Organic Pharmacy gründeren Margo Marrone besøker Norge for første gang. Margo har med sin holistiske filosofi vært innovatør innen økologisk hudpleie. Hun kombinerer homeopati, sertifiserte potente økologiske ingredienser og høyteknologi. The Organic Pharmacy har også vunnet utallige priser (eks. Bazaar Beauty, In Style, Marie Claire, Red Magazine osv). Jeg er ikke bare fan av produketen, men har en genuin beundring for denne damen. Vi har hjemme brukt opp utallige tuber, krubber og kremer – noe både store og små har nytt godt av.

The Organic Pharmacy

Margo Marrone besøker Oslo og Camille på Gimle Økologiske Parfymeri

Les mer om The Organic Pharmacy her:

http://www.theorganicpharmacy.com

Parallelt er min kjære globetrottende vennine Camilla Schjelderup såvidt akkurat ankret i havn etter et år på jordomseiling og har med jetlag invitert til presselansering av den mye omtalte skjønnhetskremen fra The Organic Pharmacy.

Margo og The Organic Pharmacy er grunnen til at vi åpnet ett økologisk parfymeri for åtte år siden. Jeg beundrer ikke bare produktene, men hvordan hun alltid går sin egen vei. Hun ligger foran bransjen i alt hun gjør. Jeg ser opp til kvinner som følger hjertet og ikke strømmen. Det er en ære å ta imot henne i Oslo

Hva er spesielt for deg med disse produktene?

Ofte så forbinder man økologisk med oljer og rare lukter. Denne serien gir fantastiske resultater til en voksen kvinne, og både konsistenser, teknologi og lukt kan måle seg med det beste av tradisjonell kosmetikk. Jeg er absolutt en øko nerd, men forventer mye av hudpleien min. At noe er økologisk i seg selv, er ikke nok for at jeg smører det på huden min.

Fortell om nyhetene?

Endelig kommer en fuktbombe av en krem som tar tak i alle aldringstegn. Øyeblikkelig plumping og løft, sammen med diamantstøv som gir fantastisk glød.

Trenger du hjelp til å finne dine favoritt økologiske produkter kan du få hjelp av Camilla på Gimle Økologiske Parfymeri:

www.parfymeri.no

Rose Diamond

Rose Diamond krem med diamantstøv – Ja Takk!!

Nå har jeg vært så heldig å få en krukke med denne eksklusive  kremen, og jeg har ofte tenkt at når ingrediensene oppleves så rene og naturlige at du nesten får lyst til å spise dem, da kan det vel ikke være bedre?

Nå har du vært på reise et helt år – er det et produkt du ikke kunne være foruten på en ujålete – furet – værbitt seilas verden over?

Renseskummet mitt fra Rudolph Care kan jeg ikke klare meg uten. Ellers var det deilig å ikke bruke noe makeup på ett år! Ok, en ting til, jeg må ha olje til ansikt og kropp

Nå når sommeren springer frem, er det noen feelgood sommertips du vil dele med oss?

Det gjør noe med en å reise på havet slik vi har gjort. Jeg har fått skrelt bort mye unødvendig tankespinn. Så mitt beste tips er å trekke seg litt tilbake sammen med de som betyr mest for deg. Kjenn etter hvor godt det enkle i livet er.

 

 

Camilla

Camilla på jordomseiling uten sminke og pretty happy

Så fikk jeg da møte Margo. Det er hennes første besøk i Oslo og jeg føler nesten jeg kjenner henne allerede. Produktene har jeg jo nesten overalt i huset, hun er liksom en del av mitt daglige liv. Margo hadde dessuten for noen uker siden oppdaget pilates og da smeltet jo hjertet mitt litt ekstra. På bare uker har hun allerede endret holdning og fått mer synlige magemuskler. Jeg er nysgjerrig på hennes grunnverdier i selskapet i utvikling av produkter som fremmer sunn skjønnhet:

the organic pharmacy

Margo Marrone eslker pilates og dyrker både indre og ytre skjønnhet

My vision is to create the most effective and beautiful products that are based on the science of nature and deliver incredible results and are beautiful to use.

Videre lurer jeg på hva skjønnhet betyr for henne?

Beauty is having beautiful energy within and without. Glowing healthy skin and full of energy.

Og til slutt er det denne kremen da, men diamantstøv og som allerede har vekket oppsikt fordi den er organisk men på høyde med andre antiage kremer som La Mer og Praire.

The new cream is based on high tech natural ingredient s that transform the skin by boosting hydration, make the skin more radiant , boosting elasticity and plumping then skin. High tech and results driven to focus on fine lines, wrinkles and dehydrated skin.

Vil du les mer om The Organic Pharmacy kan du gjøre det her:

www.theorganicpharmacy.com

 

SmoothGood, LiveGood & FeelGood

 

Monica

 

 

 

 

Du kan også like...

Leave a Comment