Super knekkebrød – til Bloody Mary & te, liksom

by Monica Øien

Da jeg var hos min venninne Caroline i fjor sommer spiste vi knekkebrød. Jeg har aldri spist så gode knekkebrød i mitt liv. De passer seriøst til både Bloody Mary, rødvin og te….

IMG_5104

Det første Caroline gjør er å rusle ut på kjøkkenet i morgenkåpen sin for smelle sammen en liten deig.

FullSizeRender

.. sette den i ovnen og baker mens vi drikker en kaffe og skravler. Det tar 1 time og 10 minutter.

IMG_5209

Kjøler ned deigen, knekker opp de sprø, salte bitene og setter frem manchego, tomater og peanøttsmør – og serverer de som liker det best. Eller litt rå organisk tahin, for de som liker det best.

FullSizeRender

 

Så enkelt er det – bland sammen:

2 dl maismel helst polenta (nam)
1/2 dl linfrø
1/2 dl gresskarkjerner
1/2 dl solsikkekjerner
1/4 dl olivenolje
2 1/2 dl Kokende vann
havsalt
urter (om du har)
Stek på 150 grader i nøyaktig 1 time 10 min

 

IMG_4448

Caroline er Stockholm chick, men bor ved havet i Falsterbo, hun er blogger og skriver om indre og ytre skjønnhet:-) Sjekk hennes nydelige tanker for sjelelig påfyll og ekstraordinære inner/outerbeaty tips!!

IMG_9174

http://www.beautifulosophy.com

 

EatGood, LiveGood & FeelGood

Monica

 

 

Du kan også like...

Leave a Comment