Da jeg var hos min venninne Caroline i fjor sommer spiste vi knekkebrød. Jeg har aldri spist så gode knekkebrød i mitt liv. De passer seriøst til både Bloody Mary, rødvin og te….
Det første Caroline gjør er å rusle ut på kjøkkenet i morgenkåpen sin for smelle sammen en liten deig.
.. sette den i ovnen og baker mens vi drikker en kaffe og skravler. Det tar 1 time og 10 minutter.
Kjøler ned deigen, knekker opp de sprø, salte bitene og setter frem manchego, tomater og peanøttsmør – og serverer de som liker det best. Eller litt rå organisk tahin, for de som liker det best.
Så enkelt er det – bland sammen:
Caroline er Stockholm chick, men bor ved havet i Falsterbo, hun er blogger og skriver om indre og ytre skjønnhet:-) Sjekk hennes nydelige tanker for sjelelig påfyll og ekstraordinære inner/outerbeaty tips!!
http://www.beautifulosophy.com
EatGood, LiveGood & FeelGood
Monica